marți, 3 iulie 2012

Barca de argintDarrah McCarthy le așteaptă pe surorile ei, Delia and Rory, pentru o ultimă reuniune pe insula  Martha's Vineyard, la casa familiei, înainte ca aceasta să fie vândută. Transplantate din propriul mediu familiar, fiecare dintre surori ajunge să-și vadă cu alți ochi viaţa, relaţiile sentimentale şi legătura cu trecutul. Inevitabil, amintirile despre mama, bunica și mai ales tatăl lor – un irlandez care a plecat în țara natală când Darrah avea doisprezece ani pentru a dovedi  existența unei moșteniri ancestrale și nu s-a mai întors – scot la iveală întrebări rămase fără răspuns și încep să destrame mitul familiei lor, iar descoperirea unor scrisori vechi de dragoste le face pe cele trei surori să pornească în căutarea adevărului în Irlanda.
Luanne Rice reușește să surprindă în Barca de argint esența familiei în toată complexitatea ei imperfectă și modul în care fiecare dintre cele trei femei atât de diferite reușește să facă față pierderii și complicațiilor dragostei.

Luanne Rice este autoarea a treizeci de romane, dintre care douăzeci și două au fost bestselleruri consecutive în New York Times.  În prezent, cărțile ei sunt publicate în mai mult de 22 de milioane de exemplare.


Data apariţie: 2 iulie 2012 cu Libertatea pentru femei

5 comentarii:

!Melamine spunea...

Regret ca nu am cumparat cartea atunci cand am vazut-o. Acum o tot caut si nu dau de ea. Am auzit ca este interesanta.

Katherine spunea...

Inca nu prezinta o curiozitate imensa pentru mine dar coperta pare draguta.

Andreea spunea...

Mi se pare interesanta povestea carti,iar coperta este si ea frumoasa.

Katherine spunea...

Trebuie sa mentionez ca arata foarte bine coperta.

!Melamine spunea...

Stie cineva unde pot gasi cartile de la libertatea pentru comanda?