sâmbătă, 21 iulie 2012

Oferte si reduceri de la Nemira - 20-40%


Profita weekendul acesta de o reducere speciala de 40% la toate titlurile science-fiction si fantasy dincolectia Nautilus.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Sfarsitul copilariei
de Arthur C. Clarke
Nautilus
Copiii Dunei
de Frank Herbert
Nautilus
Fuga vanatorului
de George R.R. Martin, Gardner Dozois, Daniel Abraham
Nautilus
Razboinicii (vol. 2)
de George R.R. Martin, Gardner Dozois
Nautilus
Ubik
de Philip K. Dick
Nautilus
Navele Pamantului
de Orson Scott Card
Nautilus
Oferta este valabila in perioada 20-22 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
40
cumpara acum

Doar weekendul acesta mai poti profita de oferta de peste 180 de titluri cu o reducere de 35%.
Prinde ultima ocazie de a te bucura de 35% reducere pentru toate titlurile din colectiile BontonBabel,Nemira ClasicDamen Tango si Diverse.
Oferta este valabila in perioada 16-22 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
35
cumpara acum

Viziteaza cea mai apropiata librarie Nemira si profita de oferte la fata locului!
 
descopera librariile nemira

Sfarsitul copilariei, de Arthur C. Clarke
40
Colectia: Nautilus
Format: Hardcover


"La mai bine de o jumatate de secol de la aparitie, Sfarsitul copilariei ramane unul dintre cele mai bune si mai indraznete romane SF din toate timpurile."
SF Reviews
"Romanul lui Arthur C. Clarke vorbeste despre transcendenta si despre urmatoarea etapa din evolutia omenirii. Si-a castigat un loc sigur in Pantheonul literaturii scince fiction si ramane o viziune stralucita asupra potentialului civilizatiei oamenilor la un nivel superior de perceptie".
SF Site
"O poveste credibila, inspaimantator de logica si, in acelasi timp, infiorator de profetica. Clarke este un maestru neintrecut."
Los Angeles Times
De-a lungul anilor, utopia din Sfarsitul copilariei a fost considerata o expresie a pierderii individualitatii si o afirmare codata a unei identitati colective. Romanul publicat de cunoscutul scriitor englez in 1953 invita cititorul la un exercitiu de imaginatie cu totul special. In povestea lui Clarke, relatia dintre om si cosmos nu este una de dominatie. Fiinta umana evolueaza sau mai bine spus transcende intr-un univers mistic.

cumpara acum

Copiii Dunei, de Frank Herbert
40
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


A treia parte a seriei Dunei incepe odata cu retragerea in desert a imparatului orb. Planeta Arrakis sufera modificari importante, iar capitala Imperiului trece si ea prin schimbari considerabile la nivel social si economic. Pelerinii sosesc in numar din ce in ce mai mare. Frank Herbert impleteste in romanul sau calatoria mesianica si o tema mereu provocatoare: copilul genial.
Copiii Dunei, cel de-al treilea roman al celebrei serii semnate de Frank Herbert, este mina de aur pentru oricare cititor inzestrat cu o imaginatie pe masura celei de care da dovada autorul.
The Guardian
Literatura SF ia in serios stiinta, iar stiinta ia in serios legile naturii. Prin urmare, scriitorul SF isi foloseste fantezia dupa niste reguli, fie ele si inventate de el insusi. si nimeni nu l-a intrecut pe Frank Herbert, a carui tema preferata este natura divinitatii, insotita de ipoteze despre cum poate evolua fiinta umana atunci cand tinde spre divinitate.
New York Times
Unul dintre efectele remarcabile ale revolutiei generate de aparitia calculatorului este constientizarea la scara larga a faptului ca logica este foarte limitata.
Frank Herbert

cumpara acum

Gossip Girl. Te voi iubi mereu, de Cecily Von Ziegesar
20
Colectia: Glossy Books
Format: Paperback


Un roman plin de placeri vinovate, dintr-o serie in care, odata ce au intrat, cititorilor le e imposibil sa iasa.
In sfarsit, s-a intamplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capat. Nimeni nu stie dupa cine ravneam in liceu, ce note am luat la examenul de admitere, unde locuiesc parintii nostri sau cand am ajuns niste rebeli. Am invatat lucruri noi, ne-am facut prieteni noi si poate chiar am intalnit marea dragoste. Ne-am schimbat.
Cel putin unii dintre noi. Dar vechile obiceiuri sunt greu de uitat - mai ales cand esti pus fata in fata cu cei mai buni fosti prieteni sau cu fostele iubiri. Toata lumea a revenit in oras pentru sarbatori, asa ca vacanta va fi plina de machiaje, despartiri si schimbari. Norocul vostru e ca sunt aici, gata sa povestesc fiecare scandal. Sa inceapa jocul!

cumpara acum

Salvarea templierilor, de Raymond Khoury
20
Colectia: Suspans
Format: Hardcover


Continuarea bestsellerului international Ultimul templier
Anul 1203. Constantinopolul este asediat de un grup secret de cavaleri templieri, care se infiltreaza in biblioteca imperiala. Vor sa puna mana pe documente periculoase, care nu trebuie sa ajunga la dogele Venetiei. Secrete ascunse in codexuri declanseaza o aventura pe viata si pe moarte.
Mileniul al III-lea d. Hr. Sean Reilly, agent FBI, se strecoara in Arhivele Vaticanului, acolo unde sunt depozitate documentele despre Inchizitie. Tess Chaykin, iubita lui, a fost rapita si-si poate recastiga libertatea numai cu ajutorul unui document ascuns intr-un mormant - Fondo Templari, o istorie secreta a vestitilor templieri. Reilly sustrage documentul pretios si astfel incepe lupta.
Vandut in milioane de exemplare in SUA si Marea Britanie, romanul Salvarea templierilor isi asteapta cititorii cu povesti, intamplari si personaje care infierbanta imaginatia.

cumpara acum

Tigara. Povestea unei seducatoare, de Didier Nourisson
35
Colectia: Diverse
Format: Hardcover


Obiect nelipsit din societatea moderna, pentru unii izvor de bucurie, pentru altii motiv de neliniste, tigara a aprins incendii si dispute. Sursa de inspiratie si de scandal, intruchipare a fructului oprit sau tentatie pentru amatorii de placeri, tigara este inconjurata de o mitologie fascinanta si are o istorie cuceritoare.
Rod al unei cercetari riguroase ce a apelat la literatura, pictura, cinematografie si arta publicitara, precum si la marturii orale inedite, acest volum este primul studiu antrologic despre tigara.
Evolutia reprezentarilor pe care le-a avut de-a lungul timpului este martora unei deveniri extrem de interesante. Odinioara emblema a femeii fatale si a dandyului, acum tigara este aproape sa devina un tabu in public. Si astfel seductia continua.

cumpara acumToate la nemira.ro

1 comentarii:

!Melamine spunea...

Lectura placuta tuturor celor care au profitat de aceasta oferta :)