marți, 31 iulie 2012

33% - TREI - o saptamana/un autor

-33% de la Trei

Stimaţi cititori,
În această vară vă oferim săptămânal reduceri de -33% pentru cei mai buni autori ai noştri . În această săptămână - Yrsa Sigurdardóttir.

Iniţial, Yrsa Sigurdardóttir a profesat ingineria la Reykjavík. Destinul ei a luat o turnură diferită în momentul în care a început să scrie cărţi pentru copii, care s-au bucurat de succes de public şi au fost recompensate cu premii importante. A urmat însă un nou pas: literatura poliţistă. Seria al cărei personaj principal este avocata Thöra Gudmundsdöttir a făcut-o celebră pe Yrsa Sigurdardöttir în lumea întreagă. Este publicată în zeci de ţări şi face parte din plutonul numărul 1 al autorilor scandinavi care au transformat în ultimii ani literatura poliţistă nordică într-un trend, un brand, o putere. De aceeaşi autoare, la Editura Trei au apărut: Suflete damnateZile întunecate,Cenuşă şi pulbere.

«Yrsa Sigurdardóttir se numără printre cei mai buni autori de romane poliţiste nordice.» (The Times)

2 comentarii:

Katherine spunea...

De cartea Suflete Damnate am auzit si eu. nu stiu despre ce este vorba in ea, dar cu siguranta ma voi interesa deoarece ma face sa ma gandesc la titlul ei.

!Melamine spunea...

Dintre cartile aparute la editura trei am auzit doar de suflete damnate. Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste aceasta carte.