luni, 16 iulie 2012

GLOSS, GLAMOUR ŞI O JUNGLĂ DE INTRIGI, volumul 4 din seria ASHLEYS


GLOSS, GLAMOUR ŞI O JUNGLĂ DE INTRIGI, volumul 4 din seria ASHLEYS de MELISSA DE LA CRUZ –  din 24 iulie împreună cu revista Bravo Girl

Planul lui Lauren Page era simplu: să treacă printr-o transformare spectaculoasă, să intre în gaşca Ashleys şi apoi să o distrugă complet din interior.

Singura problemă este că, ajunsă acum una dintre „reginele” clasei a şaptea, Lauren nu mai este atât de sigură că vrea să-şi ducă planul la îndeplinire – mai ales pentru că Sadie, care-i fusese cândva cea mai bună prietenă, şi-a făcut şi ea un plan să răstoarne supremaţia celor trei Ashley.

Acum, obiectivul lui Lauren s-a schimbat: trebuie să salveze gaşca Ashleys! Însă cum Ashley şi-a luat ca prieten un băiat oarecare şi fără un sfanţ, Lili nu mai vrea să audă de machiaj şi haine la modă, iar A.A. nu mai crede în loialitatea lui Ashley, se mai poate face oare ceva? Sau gaşca Ashleys se va destrăma cu adevărat?

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul autoarei http://melissa-delacruz.com/.

3 comentarii:

Ale Criss spunea...

O sa fiu plecata in alta tara pe 24 si sper sa imi ia o prietena revista...

Katherine spunea...

Nu am cumparat nici un volum. Poate pe viitor le voi cumpara.

!Melamine spunea...

Nu am cumparat seria. Nu mi-a placut. Am citit ceva din prima carte si nu mi-a placut asa ca nu le-am mai luat. Lectura placuta fanilor seriei.