vineri, 6 iulie 2012

Reduceri si oferte la Nemira


Weekendul aceasta, beneficiaza de o reducere speciala de 35% la cartile din colectia Bonton.

Oferta este valabila in perioada 6 - 9 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.
 
cumpara acum

Profita saptamana aceasta de o reducere speciala de 35% la cartile din colectia Suspans.
Oferta este valabila in perioada 2 - 9 iulie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere. 

 
cumpara acum

Nemira iti ofera posibilitatea sa ai parte de reduceri extraordinare, daca te abonezi la unul dintreabonamentele pe care ti le punem la dispozitie.
 
afla detalii

CONCURSURI NEMIRA:
Concurs: un detectiv particular la dispozitia ta
Vrei sa elucidezi un mister?

Nemira si agentia Detectiv Expert vin in ajutorul tau. Castiga serviciile agentiei Detectiv Expert, un voucher de reducere 50% pentru urmatoarea ta comanda pe Nemira.ro sau romanul Drood, de Dan Simmons, participand la concursul nostru.

afla detalii

Concurs Nemira: Your Face&book
Iti place sa postezi fotografii pe Facebook?
Pozeaza-te cu cartea preferata de la Nemira si trimite fotografia catreevelina.catoi@nemira.ro pana la data de 15 iulie 2012, ora 00:00. Pozele vor aparea apoi intr-un album intitulat "Cititorii Nemira - Concurs Your Face&book" pe pagina de Facebook a editurii, iar tu ai la dispozitie pana la sfarsitul lunii sa iti convingi prietenii sa te voteze.

afla detalii

Dune, de Frank Herbert
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


Triumf suprem al imaginatiei, actiunea romanului cu care se deschide seria Dune, vanduta in milioane de exemplare in lumea intreaga, se desfasoara pe planeta Arrakis, unde Paul Atreides se va transforma in misteriosul Muad'Dib. Eroul se va razbuna pe cei care i-au tradat familia si va implini cel mai vechi si cel mai arzator vis al omenirii.
Combinatie uimitoare de aventura, spirit mistic si forta vizionara, prima carte din cea mai importanta serie din literatura SF este o lectura obligatorie pentru cititorii de toate varstele.

cumpara acum

Mantuitorul Dunei, de Frank Herbert
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


Scriitorul american crede ca natura umana, cu plusurile si minusurile ei, nu se va sfarsi niciodata. Ea este forta care duce mai departe istoria. Acesta este mesajul pe care il descifram in al doilea volum din seria Dune. In Mantuitorul Dunei, Frank Herbert rafineaza si imbogateste universul infatisat in prima carte. Stiinta, religia si arta se amesteca tulburator intr-o poveste fara rival.

cumpara acum

Tigara. Povestea unei seducatoare, de Didier Nourisson
Colectia: Diverse
Format: Hardcover


Obiect nelipsit din societatea moderna, pentru unii izvor de bucurie, pentru altii motiv de neliniste, tigara a aprins incendii si dispute. Sursa de inspiratie si de scandal, intruchipare a fructului oprit sau tentatie pentru amatorii de placeri, tigara este inconjurata de o mitologie fascinanta si are o istorie cuceritoare.
Rod al unei cercetari riguroase ce a apelat la literatura, pictura, cinematografie si arta publicitara, precum si la marturii orale inedite, acest volum este primul studiu antrologic despre tigara.
Evolutia reprezentarilor pe care le-a avut de-a lungul timpului este martora unei deveniri extrem de interesante. Odinioara emblema a femeii fatale si a dandyului, acum tigara este aproape sa devina un tabu in public. Si astfel seductia continua.

cumpara acum

Borgia. Pacatele familiei, de Sarah Bower
Colectia: Diverse
Format: Hardcover


O tanara evreica se trezeste in lumea stralucitoare, dar corupta si promiscua, a celebrei familii Borgia. Esther Sarfati devine doamna de onoare a vaduvei Lucrezia Borgia, fiica nelegtima a papei, si se indragosteste de Cesare, fratele ei diabolic. Prinsa in labirintul de intrigi tesute de celebrele familii Borgia si Ferrara, tanara eroina a acestui captivant roman de atmosfera ii deschide cititorului drumul spre povestile intunecate ale istoriei.
Sarah Bowler realizeaza o cronica inchipuita, plina de culoare, a vietii din Italia renascentista. Autoarea imbina maiestrit fapte consemnatede istoria oficiala a familiei Borgia cu zvonuri si ipoteze lansate de apropiatii acesteia, informatii pe care nu le gasim in cartile de istorie. ~ Luxury Reading

cumpara acum

JFK. 11.22.63, de Stephen King
Colectia: Suspans
Format: Hardcover


Ziua care a schimbat lumea: 22 noiembrie 1963.
In Dallas s-au auzit trei impuscaturi.
John Fitzgerald Kennedy a fost asasinat.
De atunci istoria a mers pe alt drum.
Daca ai avea ocazia, ai schimba trecutul?
Oare ar fi o alegere buna?

cumpara acum


Toate la nemira.ro

3 comentarii:

!Melamine spunea...

Superbe imaginile. Lectura placuta celor care au profitat de oferte.

Andreea spunea...

Colectia Bonton este chiar draguta<3.Si cea glossy imi place mult,incolo..nimic atragator.

Diana spunea...

Momentan nu prevad vreo comanda de la Nemira.