luni, 9 iulie 2012

HOLLYWOODUL E CA UN LICEU DE FIŢE


HOLLYWOODUL E CA UN LICEU DE FIŢE de ZOEY DEAN, ediţie de buzunar distribuită pe data de 17 iulie cu revista Bravo



O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?
Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?
Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?

„Distracţie maximă!” New York Daily News

„Nostimă şi captivantă, o lectură perfectă pentru cei pasionaţi de culisele Hollywoodului.” Booklist


ZOEY DEAN este autoarea unor cărţi de succes, cum ar fi cele din seria The A-List (devenită bestseller New York Times), seria The Talent şi romanul independent Privileged (publicat recent de Editura Leda, sub titlul Privilegiul), care s-a bucurat şi el de o mare popularitate, fiind adaptat într-un serial de televiziune pentru reţeaua CW în anul 2008.
Hollywoodul e ca un liceu de fiţe (în original, Hollywood Is Like High School with Money) se bazează pe experienţa personală a autoarei, care, după liceu, a lucrat ca asistentă la Hollywood.
Zoey a crescut în Beverly Hills şi îşi petrece o parte din an în insulele ei preferate din Caraibe, unde lucrează la următoarele cărţi din seriile The Talent şi The A-List: Hollywood Royalty.

6 comentarii:

Ale Criss spunea...

Daca e scrisa de Zoey Dean, atunci cred ca mi-o iau :p "Privilegiul a fost destul de tare (http://paginimarcate.blogspot.ro/2012/07/privilegiul-de-zoey-dean.html)

Crina @Reading Addict spunea...

N-am citit Privilegiul. Nici macar n-am cumparat-o pentru ca deja am prea multe necitite, insa o sa o incerc in viitor.

!Melamine spunea...

Am destule de citit , asa ca nu am mai cumparat-o si pe aceasta.Poate data viitoare.

Diana spunea...

Nu am cumparat cartea. Am zis sa imi pastrezi banii pentru altceva.

Andreea spunea...

Nu am citit niciun din carti,insa par pe gustul meu .Ador cartile de genu <3.

!Melamine spunea...

Am cumparat carte totusi :)) Acum sa-mi fac timp sa o citesc ..