vineri, 27 noiembrie 2015

Marea minciuna alba, Focul alb - NOUTATI la RAO


Descriere:

Michael Levine, un fost agent DEA (Administraţia Americană Antidrog) îl conduce pe cititor de-a lungul unui deceniu de acţiuni sub acoperire.

 El dezvăluie modul în care frumoasa „regină a Cocainei“ din America de Sud i-a sedus pe responsabilii CIA, în aşa fel încât aceştia să o protejeze chiar şi când le vindea droguri americanilor. 

Levine relevă cum grupările paramilitare sponsorizate de CIA au îndepărtat, torturat şi ucis membri ai partidului de guvernământ din Bolivia, care sprijineau lupta DEA contra drogurilor, şi cum CIA a creat La Corporacion, un veritabil „General Motors al cocainei“, care a generat actuala epidemie de cocaină/crack.


Descriere:

Corrie Swanson vrea să rezolve un mister vechi şi uitat. În 1876, într-un orăşel minier din Munţii Stâncoşi, câţiva mineri au fost omorâţi de un urs grizzly. 

Orăşelul a devenit în zilele noastre o staţiune modernă de schi, iar cimitirul său este dezgropat pentru a face loc unor amenajări. 

Agentul special FBI, Pendergast, soseşte la faţa locului pentru a da o mână de ajutor tocmai când mai multe incendiere ale caselor unor milionari terorizează oraşul şi alungă turiştii.















0 comentarii: