marți, 3 noiembrie 2015

Elita (Alegerea #2) de Kiera Cass - In curand la LEDA


Descriere:

LA ÎNCEPUT AU FOST 35 DE FETE.
AU MAI RĂMAS DOAR ŞASE.

Alegerea a început cu 35 de fete. Acum, grupul s-a restrâns la şase – Elita, iar competiţia pentru a câştiga dragostea prinţului Maxon este mai aprigă ca niciodată. Cu cât se apropie America de inima prinţului, cu atât mai mult se luptă să descopere ce este cu-adevărat în sufletul ei.

 Fiecare moment petrecut în compania lui Maxon este ca o poveste frumoasă, plină de romantism răscolitor. Însă de câte ori îşi vede prima dragoste, pe Aspen, este din nou atrasă irezistibil de dorinţa de a trăi alături de el viaţa pe care o plănuiseră împreună.

 În vreme ce ea este sfâşiată între două promisiuni de viitor foarte diferite, restul Elitei va şti exact ce-şi doreşte, iar America va fi la un pas de a pierde ocazia alegerii. Pe fondul dificilei decizii, rebelii violenţi sunt tot mai hotărâţi să dea jos monarhia, iar planurile lor pot distruge şi ultima şansă a Americii de a se bucura de un final fericit.

Elita, cel de-al doilea volum al seriei Alegerea, este o carte relaxantă şi foarte captivantă prin intriga ei neaşteptată. Este un roman plăcut, uşor de citit, care te ţine cu sufletul la gură. O lectură potrivită pentru cei care apreciază distopiile moderne.” - The Guardian

„O carte cu-adevărat fascinantă.” - Publishers Weekly

1 comentarii:

Carla N spunea...

I've actually read this whole series, although there's still one last book that hasn't been released yet.

Lipstick and Mocha