vineri, 27 noiembrie 2015

Lovitura de gratie, Tinta marcata, Camera ucigasa - NOUTATI la RAO


Descriere:

David Baldacci - un maestru modern al thrillerelor şi unul dintre cei mai cunoscuţi romancieri din lume - ne seduce de această dată cu un roman de fantezie, care s-a bucurat rapid de un succes mondial. 

Lovitura de graţie este povestea fantezistă şi extravagantă – care te intrigă într-un mod misterios – a unei fete forţate să lupte pentru viaţa ei, pe măsură ce investighează secretele micuţei comunităţi în care trăieşte.

 Folosindu-şi isteţimea, îndemânarea, şiretenia şi inventivitatea, Vega Jane se dovedeşte o eroină puternică şi perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului. Puţine personaje feminine din romanele ultimilor ani sunt atât de uimitoare precum Vega...



Descriere:

Jack Ryan Jr şi alţi membri ai grupului intitulat „The Campus“ sunt trimişi la Paris ca să observe o celulă a mişcării „Umayyad revolutionary Council“ (UrC), comandată de emirul Saif rahman yasin, liderul UrC (nume fictiv pentru Osama bin Laden). 

În Ţintă marcată este vorba despre capturarea unui terorist de pe un nivel ierarhic aflat pe la mijloc, şi anume, Hosni Iheb rokki. În timp ce tatăl lui s-a dovedit refractar în a deveni un agent de sacrificiu, Jack Ryan Jr vrea tocmai acest lucru.

 Antrenându-se cu forţele speciale, el îşi îmbunătăţeşte aptitudinile de luptă pentru a-şi continua munca în Campus, doborând şi eliminând terorişti ori de câte ori situaţia o impune. Iar în timpul ăsta tatăl lui candidează din nou la preşedinţia Statelor Unite.  



Descriere:

Robert Moreno, cetăţean american cu domiciliul în America de Sud, este împuşcat mortal în Bahamas de un lunetist. 

„Glonţul de un milion de dolari“, tras de la o distanţă de doi kilometri, a fost autorizat de guvernul Statelor Unite, care fusese avertizat printr-un pont că Moreno plănuia un atac terorist asupra sediului unei companii petroliere americane. 

Însă principala agenţie secretă a guvernului descoperă cu groază o greşeală fatală: Moreno plănuia, de fapt, un protest paşnic.

0 comentarii: