luni, 19 mai 2014

Ziarul Libertatea îţi aduce seria STĂPÂNUL INELELOR!


Preţul este unul special: ziarul Libertatea + o carte vor putea fi achiziţionate cu doar 14,99 lei.

Mai mult, drept bonus, colecţia include, în premieră, cartea SILMARILLION, scrisă de acelaşi J.R.R. Tolkien, care va putea fi cumpărat, alături de ziarul Libertatea, pe 10 iunie.

În fiecare MARŢI, caută la chioşcuri ziarul Libertatea împreună cu un nou volum al colecţiei!

Iată descrierea celor patru cărţi:Frăţia inelului

Sauron, Seniorul Întunecimii, a reuşit sã adune toate inelele puterii. Dar pentru a-şi îndeplini
visul îi lipseşte un inel special. Aici va începe odiseea tânãrului hobbit Frodo, cãruia i se încredinţeazã misiunea de a-l ascunde. Frodo trebuie sã ajungă în întunecatul Mordor, ca sã
distrugã teribilul Inel. Reprezentanţii celor mai importante seminţii vor fi alãturi de el.
Cele două turnuri

Frodo şi prietenii sãi îşi continuã cãlãtoria presãratã de primejdii către Hãul Destinului. Gandalf, vrãjitorul, a dispãrut luptându-se cu un spirit întunecat din minele din Moria. Iar omul Boromir a fost sedus de puterile Inelului Iar Frodo şi Sam sunt acum singuri, urmãriţi de o figurã misterioasã oriunde s-ar duce.


Întoarcerea regelui

Seminţiile curajoase ale Pãmântului de Mijloc se adunã pentru bãtãlia finalã împotriva lui Sauron, Seniorul Întunecimii. Frodo şi Sam sunt singuri în Mordor, încercând sã rãzbeascã pânã la Hãul Destinului pentru a distruge Inelul Suprem. Reuşesc, însă din pãcate, triumful
binelui nu este absolut. Începe Evul Puterii Omului şi nu se ştie dacã oamenii vor avea
înţelepciunea şi curajul sã-şi distrugã propriul Inel al Puterii sau dacã vor fi ei cei distruşi.


Silmarillion

Silmarillion precede trilogia „Stãpânul Inelelor“. Este istoria rãzboiului purtat de elfi împotriva lui Morgoth, Stapânul Întunericului, a rãzboiului crunt care a însângerat Primul Ev al Pãmântului de Mijloc.0 comentarii: