vineri, 23 mai 2014

Descopera oferta Nemira la Bookfest si reducerile de pana la 50% la autori romani!


Luminile stinse, o raceala usoara se lasa peste camera intunecata si mobilele parca trosnesc din toate cotloanele. Senzatia tulburatoare ca nu esti singur in casa. Senzatia ca cineva se uita la tine pe geam, de la distanta, ca iti urmareste fiecare miscare. Fiori pe sina spinarii. Cine scapa?
Daca fricile acestea te tin treaz noptile, cartile din colectia Suspans, scrise de maestri precum Stephen King, Patricia Cornwell, Ed McBain, Joel C. Rosenberg, John Sandford sau Rodica Ojog-Brasoveanu sunt cea mai eficienta terapie! De ce sa citesti autorii romani de la Nemira? E simplu, pentru ca sunt valorosi, cel putin la fel de valorosi precum autorii straini. Acum ai ocazia sa verifici asta chiar tu, cu ocazia reducerilor noastre de pana la 50% la cartile acestora.
Si vei avea de lucru, pentru ca sunt peste 160 de titluri! 


Cel mai important Salon de carte din Romania, Bookfest editia 2014, e pe cale sa inceapa. Bineinteles, editura Nemira v-a pregatit nenumarate surprize cu aceasta ocazie, de la noutatile care acopera toate genurile posibile si pana la evenimentele care se vor desfasura la standul nostru si al caror program complet il puteti gasi aici . Din data de 28 mai si pana pe 1 iunie va asteptam la cel mai mare eveniment dedicat cartii! 


Ti-ai imaginat vreodata raiul? Probabil ca da, numai ca de cand exista serialul Urzeala tronurilor, el nu mai este doar o pajiste pe care curge lapte si miere. A devenit, intre timp, un spatiu imens plin de accesorii ce poarta marca celebrei creatii a lui George R.R. Martin. Fie ca este vorba de tricouri, brelocuri, cani, magneti sau alte obiecte inscriptionate Game of Thrones, te invitam in paradis. Paradisul fanilor celui mai iubit serial din lume. 


 

De la prima editie Sven Hassel publicata de editura Nemira in anii '90 si pana la cea de fata, am ajuns la urmatoarea concluzie: oamenii se impart in iubitori de Sven Hassel si cei care abia il descopera. In oricare dintre cele doua categorii va incadrati, va invitam pe toti la o intalnire cu acest mare autor al literaturii de actiune. Unde? Pe nemira.ro , bineinteles. 

0 comentarii: