miercuri, 28 mai 2014

PÂNĂ LA SFÎRȘITUL VEACURILOR de Danielle Steel - de vineri, 30 mai, împreună cu revista Libertatea pentru femei


"Bill, un tânăr avocat care lucrează pentru respectabila firmă a familiei sale în New York, lasă în urmă viața pentru care s-a pregătit până atunci, pentru a deveni preot în îndepărtatul Wyoming. Jenny, soția sa, stilistă renumită, se hotărăște să abandoneze lumea fascinantă a modei pentru a fi alături de soțul ei, căci cei doi împărtășesc certitudinea că destinele lor sunt legate pentru veșnicie.

Aproape patruzeci de ani mai târziu, Robert, un editor independent din Manhattan care a renunțat la viața personală pentru a construi o afacere puternică, este în căutarea cărții cu care să dea lovitura. Și o găsește acolo unde se aștepta mai puțin, scrisă de o tânără Amish, în secret, noaptea, la lumina lumânării. Bărbatul se îndrăgostește mai întâi de carte, și apoi de femeia pe care n-a întâlnit-o niciodată și pornește în căutarea ei.
Cele două relații remarcabile aflate la decenii distanță se împletesc în moduri neașteptate și surprinzătoare, când îndrăgostiții se pierd și se regăsesc apoi, într-un roman despre curaj, risc, speranță... și dragostea care nu moare niciodată".

PÂNĂ LA SFÎRȘITUL VEACURILOR de Danielle Steel va apărea vineri, 30 mai împreună cu revista Libertatea pentru femei și vă este recomandată cu căldură de una dintre cele mai fidele fane ale paginii Cărți Romantice:

”În cărțile ei regăsim trăiri intense, lacrimi, durere, iubire, dezamăgire – exact ca în viață!” Anca-Georgiana Marcovici

0 comentarii: