duminică, 4 mai 2014

RECENZIE - Adevar sau provocare (Jocul minciunii #2) de Sara Shepard

Cum ar fi dacă ai simţi că viaţa îţi este ameninţată?
Ce-ai face ca să te salvezi?
Ai fi în stare să te dai drept altcineva?
Niciodată nu spune niciodată!

Viaţa mea perfectă era o minciună.
Acum aş face orice ca să dezvălui adevărul.

Până nu demult, aveam tot ce-şi poate dori o fată: prieteni extraordinari, un iubit superdrăguţ, o familie iubitoare. Dar niciunul din ei nu ştie că am dispărut – că sunt moartă. Ca să rezolve misterul morţii mele, sora mea geamănă pierdută cu mult timp în urmă, Emma, se dă drept mine.
Iar ucigaşul meu îi pândeşte fiecare mişcare. Îmi aduc aminte foarte puţine lucruri despre viaţa mea, aşa că nu pot decât s-o urmăresc pe Emma, care încearcă să afle cum şi unde am dispărut. Dar cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mulţi suspecţi scoate la iveală. Se pare că eu şi prietenele mele jucam o mulţime de jocuri – jocuri care distrugeau vieţile altora.
Oricine ar fi putut dori să se răzbune... şi să ne vadă pe mine – şi acum şi pe Emma – moarte.

Să continue jocul minciunii!


RECENZIE:


*e a doua oara cand scriu asta. net idiot!*


Da, deci tocmai ma pregateam sa apas pe "Publicati" cand mi-a cazut netul si recenzia nu mi-a fost salvata. Asa ca o iau de la capat...

Am citit primul volum din serie anul trecut si cred ca era timpul sa o si continui pentru ca mi-amintesc ca mi-a placut povestea. Acest al doilea volum mi-a placut putin mai mult ca primul, s-au intamplat mai multe lucruri, suspansul a fost mereu p-aroape, la fel si tensiunea, atat intre personaje, dar si pentru ca Emma nu poate avea incredere in mai nimeni si nu e deloc usor. Au fost cateva lucruri la care nu m-asteptam sa se intample, printre care si acel final sau cand gemenele... dar ma opresc.

Nu vreau sa ofer spoilere. Imi place aceasta serie si cu fiecare volum devine mai interesanta, iti da impresia ca niciun personaj nu e sincer si sunt sigura ca fiecare are ceva de ascuns, si nu ma gandesc doar la fete. Autoarea reuseste sa planteze anumite indicii, iti arata o anumita persoana si apoi iti dai seama ca te-a dus de nas in timp ce ucigasul traieste linistit si in libertate.

Sunt foarte curioasa de ce se mai poate intampla si sunt sigura, sper, ca volumul trei sa fie si mai bun decat acestea doua. As vrea sa-mi ofere mai multe raspunsuri decat intrebari, pentru ca sunt extrem de confuza in momentul asta si am impresia ca eu si Emma ne invartim in cerc. Dar seria merita citita pentru ca e usoara, captivanta, se citeste repede si e destul de simpatica. E perfecta pentru vara!


5/5

1 comentarii:

Anonim spunea...

Hmmm, eu am citit volumele acum mai bine de un an şi sincer am fost uşor dezamăgită :o3 Am citit toate cele 3 volume de la noi, dar parcă simţeam că autoarea încearcă să lungească cartea prin simplul fapt că mereu se presupunea cine e criminalul, ca la final să se descopere contrariul.
Oricum, ultima carte din serie a mult mai bună ca celelalte 2 ^^