marți, 28 mai 2013

Sute de titluri cu 25% reducere - Nemira


In aceasta saptamana, Editura Nemira le ofera cititorilor sai sute de titluri cu o reducere de 25%.

Autori care merita descoperiti va asteapta sa ii cunoasteti si sa intrati in universul fascinant al unei proze de exceptie si al unor povesti inegalabile.


Saptamana aceasta, Editura Nemira te invita sa redescoperi copilul din tine prin magia lecturii. O selectie de titluri pentru copii si adulti deopotriva cu reduceri de pana la 50% te vor transpune in minunata lume a povestilor, unde vei lupta alaturi de eroi indragiti.

Fie ca vorbim de Peregrinarile lui Tuf sau Cartea Ucenicului Vrajitor, titlurile pe care le-am ales cu grija special pentru voi va vor incanta garantat.In perioada 29 mai - 2 iunie, Editura Nemira participa la Salonul International de Carte, Bookfest. Editura Nemira va propune o serie de evenimente menite sa satisfaca curiozitatile literare tuturor participantilor.

Toti cei care vor vizita standul Nemira vor putea regasi peste 700 de titluri, o reducere generala de 25% pentru orice carte achizitionata, oferta speciala de 2+1 cadou, precum si numeroase pachete de carti cadou.

0 comentarii: