marți, 14 mai 2013

Luptele pentru tronul puterii continua! - Nemira


Sezonul 3 al serialului Urzeala tronurilor a raspuns asteptarilor fanilor, aducand cu fiecare episod aventuri si mai palpitante, intrigi, tradari, probleme de rezolvat, personaje complexe si multa multa actiune!

Traieste atmosfera din Westeros cu aceeasi intensitate ca si in serial profitand de super reduceri de pana la 50% pentru titlurile seriei Cantec de Gheata si Foc .


Nemira iti ofera in aceasta saptamana 40% reducere pentru titlurile colectiei Suspans , un brand romanesc de referinta al beletristicii ce te tine cu sufletul la gura.

Bucura-te de literatura politista, thriller, romane noir si horror, romane de aventuri construite cu iscusinta de maestrii desavarsiti ai actiunii, misterului, societatilor secrete si ai aventurii: Stephen King ,Raymond Khoury , Raymond Chandler , Andrei Calaras sau Rodica Ojog-Brasoveanu .


Daca doriti sa faceti cunostinta cu cei care pun in practica viitorul chiar in acest moment, daca vreti sa va pierdeti pentru cateva clipe in lumi fantastice si misterioase, si, nu in ultimul rand, daca vreti sa explorati frontierele prezentului, pentru a imagina viitorul, atunci Colectia Anticipatia este ceea ce va trebuie!

Si pentru ca stim ca abia astepti sa gasesti raspunsuri la intrebari care te-au framantat atata timp, Nemira iti ofera 40% reducere la titlurile individuale ale colectiei Anticipatia . In plus,pachetul Anticipatia si Pachetul CPSF au fiecare o reducere speciala de 50%!


A mai ramas o saptamana pana la cea de-a treia intalnire a Clubului de Lectura Nemira! In data de 20 mai, incepand cu ora 19.00, in mansarda librariei Carturesti - Verona , ne asteptam cititorii fideli cu ceai bun si cu o carte care a facut istorie: Jocul lui Ender , de Orson Scott Card !

0 comentarii: