vineri, 24 mai 2013

Editura Nemira - Ne vedem la Bookfest


Va invitam la o portie buna de lectura. Umor, creativitatea, suspans, actiune si vulnerabilitate... tot ce ai nevoie pentru un weekend dedicat cartilor bune.


Numai in acest weekend, Nemira iti ofera o reducere de 45% pentru seriile de de autor Rodica Ojog-Brasoveanu , Orson Scott Card si Julian Barnes . Descopera si tu trei autori celebri in lumea literara, ale caror opere te vor incanta si intriga deopotriva!Editura Nemira iti ofera in aceasta saptamana titlurile publicate in format Hardcover cu o reducere de 40%! Daca esti pasionat de lectura si apreciezi calitatea formatului in care sunt editate cartile tale preferate, acum poti alege dintre cele peste 90 de titluri in format Hardcover.
In perioada 29 mai - 2 iunie, Editura Nemira participa la Salonul International de Carte, Bookfest. Editura Nemira va propune o serie de evenimente menite sa satisfaca curiozitatile literare tuturor participantilor.


Toti cei care vor vizita standul Nemira vor putea regasi peste 700 de titluri, o reducere generala de 25% pentru orice carte achizitionata, oferta speciala de 2+1 cadou, precum si numeroase pachete de carti cadou.0 comentarii: