joi, 23 mai 2013

Dan Chişu, publicat în colecţia Strada Ficţiunii, cu romanul “Garsoniera din pădurea de macarale”


Lansare în prezenţa autorului – Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2013

Garsoniera din pădurea de macarale
Cunoscutul actor, producător şi rezigorDan Chişu a păşit pe Strada Ficţiunii, secţiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din pădurea de macarale.

Vom lansa “Garsoniera din pădurea de macarale” la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2013 în prezenţa lui Dan Chişu. Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai, ora 18.00, în *standul Editurii ALL şi va fi urmat de o sesiune de autografe.

“Un adevărat roman postrevoluţionar, cu personaje de tranziţie, ce par să se repete, aidoma unei spirale, la nesfârşit.” – Bogdan Mihai Dascălu
“Am citit cartea într-o singură seară. M-a prins, exact ca un roman poliţist.”
– George Ivaşcu

Despre carte:

Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru în Franţa. Fiind de origine română – cu numele neaoş Vasile Cârlice –, se întoarce în România post-revoluţionară pentru a pune în scenă o alegorie a sistemului comunist. Însă odată cu amintirile şi nostalgiile iese la iveală Gelu. Cei doi îi vor expune cititorului o poveste şocantă, pe care naratorul o transformă cu măiestrie într-o partitură cu accente de scenariu rocambolesc: povestea emigrantului şi a securistului, dar şi a victimei şi a călăului care schimbă rolurile.

Rezultatul este un roman autentic, cu scriitură originală şi un mod neaşteptat de a construi imprevizibilul.

Despre autor:

Dan Chișu a urmat Facultatea de Litere din Iași, abandonând studiile când a părăsit România. După 1989 s-a întors în țară, unde a înfiinţat editura DaKINO Publishing şi s-a ocupat de organizarea Festivalului Internațional de Film DaKINO. În 2005 îi apare primul roman, Singur sub duș, iar în 2007 publică prima ediție din Garsoniera din pădurea de macarale.

Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).

*standul Editurii ALL – pavilion C1, Complex Expoziţional Romexpo

Vă aşteptăm!

0 comentarii: