miercuri, 31 octombrie 2012

Reduceri, noutati si oferte la Nemira
Colectia: Nautilus SF
Format: Hardcover


Extraterestrii au atacat Pamantul si aproape au distrus specia umana. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara.

Instructia consta, nicio surpriza, din "jocuri" de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate "jocurile" si pare eroul care va salva planeta. Dar va reusi sa stabileasca granita dintre real si virtual si sa inteleaga importanta ei cruciala ?
Colectia: Diverse
Format: Hardcover

Edwin Drood este pe pragul de a o lua de sotie pe Rosa, dar rup logodna. Nu trece mult si Edwin dispare. Oare a fost ucis? Oare i-a venit de hac unchiul cel gelos, indragostit de tanara sa logodnica?

Iata intrebarile cu care se confrunta cititorul in Misterul lui Edwin Drood, ultimul roman al lui Charles Dickens, aparut chiar in anul mortii scriitorului. Enigma a ramas nedescifrata. Dar cartea nu este doar o fictiune de suspans, ci si un roman de atmosfera, in care lumea din Anglia victoriana se impleteste cu un univers fantastic halucinant.
0 comentarii: