sâmbătă, 13 octombrie 2012

Dark Guardian

Ma gandeam ca de mult n-am mai postat vreo traducere si azi cum am timp m-am pus pe treaba. Daca va vor placea descrierile si implicit seria pot organiza diseara sau duminica un concurs fulger cu aceasta serie. *in format e-book* Desigur astept sa va aratati interesul printr-un comentariu la aceasta postare.


  


Il vad si stiu ce inseamna aceasta furtuna din interiorul meu: el este alesul. Sufletul meu pereche. 

Kayla este iubitoare, frumusetea americana care nu poate intelege  de ce este tinuta la distanta de Lucas. Adoptata de mica ea nu are de unde sa stie ca este inzestrata cu o gena speciala care-i poate schimba viata pentru totdeauna. 

Lucas este periculos, superb... si un varcolac. Ca lider al "Gardienilor Intunecati" (Dark Guardians), shape-shifters care cauta in parcul statal, a promis sa-i protejeze.. Dar cand Lucas isi gaseste sufletul pereche, dragostea lui i-ar putea pune pe toti in pericol.

Cand Lucas si Kayla lupta cu sentimentele lor un pericol puternic isi face aparitia: oamenii i-au descoperit pe Dark Guardians si planuiesc distrugerea lor. Kayla ar trebui sa aleaga intre viata pe care o cunoaste si dragostea pe care o simte/care este destinul ei.





Poate ca sunt promisa altuia... dar gandurile lui Rafe ma termina. Nu stiu cat mai pot rezista.

Lindsey este rebela si salbatica, o rebela adevarata - poate pentru ca intreaga ei viata i-a fost pusa in maini inca dinainte sa se nasca. Parintii ei sunt printre cei mai puternici membri ai grupului Dark Guardians, un trib vechi de varcolaci si ei au aranjat de mult timp logodna lui Lindsey cu Connor. 
Urmatoarea luna plina vine foarte curand si atunci angajamentul ei catre Connor va ajunge la sfarsit - nicio cale de intoarcere. Ar trebui sa fie fericita... dar de ce nu poate dormi gandindu-se la superbul, Rafe?

Cand o puternica amenintare devine palpabila apar tensiuni intre Connor si Rafe. O lupta in jurul lui Lindsey este iminenta, dar va duce la moarte?



Dark of the Moon (Dark Guardian #3)

L-as fi iubit pentru totdeauna, dar nu va fi vreodata al meu.

Brittany este determinata sa intre in grupul Dark Guardians. Si pastreaza si un secret devastator: ea n-a experimentat niciunul din intensele semne de schimbare care marcheaza trasnformarea unui Dark Guardian. Singurul sentiment intens il are pentru Connor - si pastreaza si asta secret. Dar stie ca niciodata nu va avea adevarata dragoste a lui Connor daca nu devine un shifter ca el.

La prima luna plina dupa ziua ei cea mai mare teama a ei prinde viata: nu se transforma. Brittany este asa disperata ca va deveni lup si ajunge sa se gandeasca la o ultima posibilitate... si sa-i puna pe toti gardineii intr-un incredibil pericol.



Shadow of the Moon (Dark Guardian #4)


Pot simti emotiile fiecarui shifter cu exceptia lui Daniel - singurul caruia as vrea sa-i cunos tainele. 

Hayden s-a nascut varcolac, un Dark Guardian. Dar abilitatea ei de a putea simti sentimentele fratilor varcolaci i-au facut viata dificila. Ea fuge doar pentru a fi prinsa de sarmantul si misteriosul Daniel, un nou venit si un shifter imun la puterile ei. Cand inconstient il urmeaza acasa Hayden isi da seama ca este periculos indragostita...

Dar si cu sentimentele ei puternice pentru Daniel, Hayden incepe sa se intrebe daca el este ceea ce pare. De unde a venit si de ce niciodata nu l-a vazut trasnformat? Cand ei dau peste trupul unui shifter inca transformat in lup teama ei creste. Cineva ii ucide neamul. Este urmaritorul ei un vanantor priceput? Si este acum Hayden prada lui?


Descrierile sunt traduse de mine, asa cum am considerat eu ca suna bine si corect. Nu spun insa ca sunt perfecte pentru ca ar fi imposibil. Daca v-au atras sau va atrag cele din engleza de pe goodreads atunci lasati un comm la postare si veti avea sansa sa castigati seria in format e-book in cadrul unui concurs fulger. 

2 comentarii:

LexyL spunea...

Suna foarte, foarte bine! :) Mi-ar placea sa le citesc :)

Anonim spunea...

si mie mi-ar placea sa le citesc. :D