marți, 2 octombrie 2012

Oferte la NEMIRA

NEWSLETTER NEMIRA :: 2 OCTOMBRIE 2012
Veniti alaturi de noi, sa sarbatorim Octombrie Luna Verde la NemiraCarti Nemira citesti, un copacel primesti!
Pentru ca ne pasa de natura si de bogatiile tarii noastre, din aceasta toamna, Nemira devine partener activ al Asociatiei MaiMultVerde . Urmatoarea campanie de plantare MaiMultVerde va include copacii donati de catre Nemira din achizitiile de carte ale cititorilor sai. Altfel spus, pentru ca alegeti sa cititi, Nemira va face cadou un copacel, in efortul nostru comun de a salva padurile Romaniei si de a incuraja reimpaduririle!

Voi intrati pe nemira.ro , toata luna Octombrie, iar la orice cumparaturi de peste 100 de lei, Nemirava dona 10 lei pentru plantarea unui copacel in cadrul campaniei "Fa cadou un copac!".
 
afla detalii

Colectia BABEL , literatura clasica si moderna - o istorie deja spusa, dar in continua prefacere. Parca desprinsa din biblioteca borgesiana fara sfarsit, o colectie de fictiune literara ce cultiva placerea lecturii avizate.

Colectia Yorick  , dramaturgie si arta teatrala - carti mai noi si mai vechi, texte fundamentale prin care scriitori si teoreticieni ai teatrului au incercat sa surprinda si sa opreasca in loc arta asa-numita a inefabilului. De la Diderot la Stanislavski si de la tratatul secret al lui Zeami la Peter Brook si George Banu, "lumea-i un teatru".

Colectia Byzantivm  , colectie unica in spatiul romanesc, isi propune sa ofere publicului lucrari de istorie, cultura, spiritualitate si arta bizantine care sa vina in intampinarea celor interesati de Imperiul care a gravitat timp de mai bine de o mie de ani in jurul orasului lui Constantin cel Mare, faimosul Constantinopol.

Trei colectii de lucrari cu o valoare inestimabila te asteapta cu reducere de 40% saptamana aceasta.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Sentimentul unui sfarsit
de Julian Barnes
Hardcover
Opera si drama
de Richard Wagner
Hardcover
Aristotel la muntele Saint-Michel
de Sylvain Gouguenheim
Hardcover
40
 
Oferta este valabila pana la data de 5 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.

Introduceti textul "octombrie2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dvs. de cumparaturi pentru a profita de REDUCEREA DE 50% la cartile Nemira achizitionate.
Daca sunteti nascuti in luna octombrie, profitati de ocazia oferita de Nemira pentru a primi REDUCEREA de 50% la orice comanda de carti publicate in print de Editura Nemira.
50
cumpara acum
Oferta este valabila pana la data de 8 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.

Editura Nemira iti ofera o reducere FLASH!

De marti, 2 octombrie, ora 10:00 si pana ziua urmatoare la aceeasi ora poti cumpara romanul fantasyTaisul sabiei, de Joe Abercrombie, cu o reducere de 40%.

Taisul sabiei , de Joe Abercrombie
40
Colectia: Nautilus SF
Format: Paperback


"O aparitie noua si incitanta in domeniul heroic fantasy: dura, indrazneata si absolut originala.” - Jeff VanderMeer

"O carte cu umor inteligent, violenta si stralucitoare. Imaginati-vi-l pe Quentin Tarantino scriind un roman din genul sword & sorcery.” - Unshelved

"In sfarsit, o unda de aer proaspat! O poveste scrisa cu ironie, panas si atentie dedicata personajelor... Descoperirea unui scriitor ca Abercrombie este aidoma unei raze de soare ce razbate prin nori morocanosi; ne trezeste si ne reaminteste de ce ne place lectura.” - Infinity Plus

"Abercrombie isi incepe magistral cariera literara, printr-un roman heroic fantasy fara eroi traditionali. Personajele lui sunt cele care intra in prim-plan, dialogurile lor abunda in cinism si spiritualitate, iar vietile le sunt marcate de intrigi, batalii si magie.” - Romantic Times
 
cumpara acum
Oferta este valabila in perioada 2 - 3 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.



Toate la nemira.ro

0 comentarii: