luni, 22 octombrie 2012

RECENZIE - Banchetul nebunilor (Vampirii din MorganVille #4) de Rachel Caine

Descriere:

MORGANVILLE NU ESTE CEEA CE PARE... 

VAMPIRII DOMNESC ASUPRA ORASULUI... 

SI A TUTUROR CELOR CARE LOCUIESC IN EL. 

In orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii au invatat sa traiasca intr-o pace relativa. Totusi, unii studenti – cum este si Claire Danvers – stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli. Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop... ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville... 

RECENZIE:

Totul incepe usor sa se complice si cand credeam si eu ca lucrurile se vor linisti incet apare o scanteie si totul sare in aer. Adica cine s-ar fi asteptat ca vampirul ce apare in oras sa fie tatal Ameliei si mai ales sa doreasca sa-i ia oarecum locul si sa faca ce-are el chef fara sa tina cont de anumite reguli care circula prin oras. 

Desigur ca prietenii nostrii Michael, Claire, Eve si Shane nu sunt ocoliti de probleme si mai ales ca intr-un fel sau altul toti ajung sa participe la bal care chiar ajunge un bal al nebunilor iar scrantitul fruntas este : Bishop. 

Nu inteleg ce naibii vrea omul asta pentru ca pana la urma putea foarte bine sa-si faca un loc al lui in alta parte, dar nu… ups, am deviat. Claire incearca sa rezolve problemele si mai ales sa-si apere si parintii, care pana la urma ajung sa locuiasca in MorganVille si nu departe de pericol, intr-un loc frumos si cald. 

Chiar ma intreb ce urmeaza sa se mai intample in volumul urmator si ce mi s-a parut dragut in carte e ca dusmanii de zi cu zi cand apare un nou pericol se aliaza ca sa-l inlature uitand pentru putin de neintelegeri. Ajuta mult asta.

5/5

0 comentarii: