marți, 9 octombrie 2012

Reduceri la Nemira

De douazeci de ani, Nautilus propune cititorilor sai toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, rasplatite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Daca imaginatia are totusi granite, fiti siguri ca fiecare volum le va impinge si mai departe!
Profita saptamana aceasta de reducerea de 40% pentru cele mai bune titluri SF si Fantasy - cartile colectiei Nautilus.
RECOMANDARILE NOASTRE:
Imparatul-zeu al Dunei
de Frank Herbert
S.F. | Hardcover
Rendez-vous cu Rama
de Arthur C. Clarke
S.F. | Hardcover
Furnica electrica
de Philip K. Dick
S.F. | Hardcover
40
cumpara acum
Oferta este valabila pana la data de 15 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.

Nu uita sa sarbatoresti alaturi de noi Octombrie Luna Verde la Nemira!
Pentru ca ne pasa de natura si de bogatiile tarii noastre, din aceasta toamna, Nemira devine partener activ al Asociatiei MaiMultVerde . Urmatoarea campanie de plantare MaiMultVerde va include copacii donati de catre Nemira din achizitiile de carte ale cititorilor sai. Altfel spus, pentru ca alegeti sa cititi, Nemira va face cadou un copacel, in efortul nostru comun de a salva padurile Romaniei si de a incuraja reimpaduririle!

Voi intrati pe nemira.ro , toata luna Octombrie, iar la orice cumparaturi de peste 100 de lei, Nemirava dona 10 lei pentru plantarea unui copacel in cadrul campaniei "Fa cadou un copac!".
 
detalii

Editura Nemira iti ofera o reducere FLASH!

De marti, 9 octombrie, ora 10:00 si pana ziua urmatoare la aceeasi ora poti cumpara thrillerul policierDetectivul, de Arthur Hailey, cu o reducere de 40%.

Detectivul , de Arthur Hailey
40
Colectia: Suspans
Format: Paperback


Malcolm Ainslie, detectivul politiei din Miami, se afla pe picior de plecare cand raspunde la ultimul apel. E preotul de la inchisoarea Raiford.

Elroy Doil, un criminal in serie condamnat la moarte, doreste ca Ainslie, fost preot catolic, sa-i asculte ultima spovedanie.

Doil recunoaste ca ar fi comis zece crime, dar insista ca nu a avut nimic de-a face cu moartea consilierului public Erns si a fiicei sale angajate in Politie.

In ciuda dementei lui Doil, Ainslie il crede si porneste o ancheta in cautarea raspunsului la evidenta intrebare: daca nu Doil, atunci cine?


 
cumpara acum
Oferta este valabila in perioada 9-10 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.

Nemira si Teatrul Arca va invita la piesa "Un cuplu ciudat".

Participa la concurs astazi, inainte de ora 23:59, si poti fi premiat cu 2 bilete la piesa  "Un cuplu ciudat".

Subiectul piesei graviteaza in jurul unui grup de prietene, femei de 30 de ani, care se intalnesc in fiecare seara de vineri sub pretextul jocului de Trivia. Atunci cand una dintre ele trece prin drama destramarii casniciei, toate celelalte ii sunt alaturi, iar una chiar o invita sa locuiască alaturi de ea pana la solutionarea crizei conjugale. Traiul alaturi de femeia parasita se va dovedi insa imposibil, iar cele doua prietene, acum colege de camera, vor alcatui un cuplu ciudat care nu va reusi sa functioneze nici macar in prezenta a doi bărbati sarmanti, intr-o potentiala intalnire amoroasa.
 
participa acum
Concursul se incheie pe 9 octombrie, ora 23:59.



Toate la nemira.ro

0 comentarii: