joi, 14 mai 2015

Fata din tren de Paula Hawkins - NOU la TREI

Descriere:

#1 New York Times Bestseller
Bestseller absolut în Marea Britanie

Tu nu o cunoşti.
Dar ea te cunoaşte.

Peste 1,8 milioane de exemplare vândute în doar patru luni, în Statele Unite.

Rachel merge în fiecare dimineaţă cu acelaşi tren. Ştie că va aştepta la acelaşi semnal defect, timp în care va urmări ritualul de dimineaţă al unui cuplu ce locuieşte într-o casă de lângă calea ferată. 

I-a botezat „Jess şi Jason" şi viaţa lor i se pare perfectă.
Până când într-o zi vede ceva ce o şochează. 
Totul se schimbă şi Rachel are şansa de a lua parte la vieţile pe care le-a observat doar de pe margine.

"Misterios şi pasionant – Fata din tren este un thriller de primă mână, care te face dependent de viciul cititului." - S.J. Watson, autorul bestsellerului Înainte să adorm.

"Fata din tren este un roman de suspans remarcabil. M-a ţinut treaz o noapte întreagă." - Stephen King

"Cu siguranţă va atrage nenumăraţi fani înrăiţi! "-- The New York Times

"Precum trenul care o poartă pe Rachel în fiecare zi, povestea şerpuieşte printre vieţile anoste din suburbiile Londrei, iar cititorii o vor urmări cu sufletul la gură." - The Boston Globe

"Dacă ţi-a plăcut Fata dispărută, vei devora acest thriller psihologic: îţi va schimba pentru totdeauna felul în care priveşti vieţile celorlalţi. "-- People

Paula Hawkins a lucrat ca jurnalist timp de cincisprezece ani înainte să se dedice literaturii. Născută şi crescută în Zimbabwe, Paula s-a mutat la Londra în 1989, unde locuieşte şi acum. Fata din tren este primul său thriller. A cunoscut un mare succes internaţional, iar DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare.

0 comentarii: