luni, 11 februarie 2013

Weekly Reading #1


                                                                            Sal'tare!

Dupa cum spune si titlul m-am gandit la o noua rubrica ce se va numi Weekly Reading  in care va voi prezenta cartea sau cartile ce le citesc in acea saptamana. Sa-i dam drumul. Acesta este bannerul: Saptamana aceasta mi-am propus sa citesc doua carti si daca reusesc sa le termin poate va aparea si a treia, dar momentan acestea sunt in meniul meu:)). Cartile sunt mic dejun cu Mick Jagger si ultimul om bun. Mai jos va las copertile si descrierea fiecareia.
Mick Jagger, pe punctul de a se trezi, o să se întâlnească cu Nathalie în bucătăria unde ea îl așteaptă. A trăit ea cu adevărat această scenă? Sau este doar o imagine care i s-a fixat pe veci în minte? Între adolescenta plină de fantezie și scriitoarea care încearcă să facă ordine în trecutul ei există acest personaj-cheie, Mick Jagger, precum piesa lipsă a unui puzzle reînceput fără încetare.

Nr. de pagini: 116
Format: 110 x 170 mm
AU FOST ALEŞI 36. NU AU MAI RĂMAS DECÂT 2.

Beijing: un călugăr se prăbuşeşte mort în odaia lui. Un semn înfricoşător – un tatuaj? o arsură? – se întinde pe spatele lui şi în jos, pe şira spinării. Mumbai: un economist îndrăgit, un om care îi ajută pe săraci, moare pe neaşteptate. Pe corpul lui se regăsesc aceleaşi simboluri. Victimele sunt persoane implicate în acţiuni caritabile, toate purtând acelaşi semn al morţii. Veneţia: un poliţist întreprinzător încearcă să găsească legătura între toate aceste decese misterioase. Cine poate fi în spatele crimelor?
Lui Niels Bentzon, inspector cu experienţă, îi revine sarcina de a-i găsi pe „oamenii buni" din Danemarca şi de a-i preveni. Însă Bentzon este antrenat să vadă răul din oameni, nu binele. Unul câte unul, oamenii sunt tăiaţi de pe lista lui. Le simte secretele şi nelegiuirile.
O carte în care ştiinţa şi religia se împletesc într-o poveste alertă, cu ritm febril.


Nr. pagini: 656
Format: 130 x 200 mm


Voi ce v-ati propus sa cititi in aceasta saptamana?:)

0 comentarii: