vineri, 22 februarie 2013

Tu ce citesti weekendul acesta? - NEMIRA


N-ai apucat sa iti iei cadoul de la Nemira? Nu e timpul pierdut. Ai timp suficient sa iti alegi cartile preferate de la Nemira pentru care iti oferim 50% reducere.

E simplu! Intra in libraria virtuala Nemira, adauga in cos cartile tale preferate, introdu "februarie2013" in campul COD PROMOTIE si Nemira iti da 50% reducere.

Bucura-te de noutatile Nemira, descopera autori de top, opere alese premiate international si fa-ti proviziile de cadouri pentru cei dragi. Toate la cele mai bune preturi.


Campania de soldare continua cu super reduceri! Bucura-te de reduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.

Economisesti si citesti!


Saptamana aceasta, Nemira va ofera 35% reducere pentru titlurile colectiei Nautilus.

Fa loc in biblioteca ta pentru cele mai bune carti Science-Fiction si Fantasy!


Sa faci un cadou frumos si potrivit e o adevarata incercare. Daca te-ai saturat sa daruiesti bijuterii si bomboane, haine si CD-uri, Nemira iti propune cadoul perfect pentru oricine: pachetele speciale de carti.

Pachetele de carti Nemira au 40% reducere numai in aceasta saptamana, iar oferta este extrem de variata.


Editura Nemira lanseaza Enciclopedia religiilor , de Michel Malherbe, in Libraria SOPHIA, Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucuresti, joi, 28 februarie, ora 17:30.

Vor vorbi: Adrian Caraba, Mario Barangea si Sabin Preda

Enciclopedia religiilor, in doua volume, de Michel Malherbe, este o lucrare esentiala, in care se deslusesc fundamentele diverselor orientari si miscari spirituale din lumea intreaga, privite cu obiectivitatea omului de stiinta.

Intr-un stil alert, de o remarcabila precizie, Michel Malherbe se apleaca asupra evolutiei vietii religioase din timpuri imemoriale si pana in contemporaneitate. Sectele si gruparile religioase fac obiectul unei analize aprofundate in ambele volume ale lucrarii. In primul dintre ele, un aspect inedit il reprezinta studiul religiilor din Africa. 

Va asteptam cu drag!

Joi, 28 februarie, ora 17:30, in Libraria Sophia: Str. Bibescu Voda, nr. 19, Bucuresti

0 comentarii: