vineri, 15 februarie 2013

50% reducere pentru sarbatoritii lunii februarie si alte oferte - NEMIRA


Sarbatoritii lunii februarie sunt invitati sa isi revendice cadoul de la Nemira. Numai in acest weekend, Nemira ofera 50% reducere pentru toti cei ce isi sarbatoresc ziua de nastere in luna februarie.

Ce trebuie sa faci? Intra in libraria virtuala Nemira, adauga in cos cartile tale preferate, introdu "februarie2013" in campul COD PROMOTIE si Nemia iti da 50% reducere.Bucura-te de noutatile Nemira, descopera autori de top, opere alese premiate international. Toate la cele mai bune preturi.


Ce stim despre Stephen King? Este maestrul incontestabil al genului horror, a primitnumeroase premii, cartile sale au devenit aproape toate bestseller si este probabil autorul cu cele mai multe titluri ecranizate.

In acest weekend, Nemira vi-l aduce si mai aproape pe Stephen King, oferindu-va o reducere de 37%pentru titlurile sale.


Nemira te ajuta sa citesti cele mai noi titluri!

Saptamana aceasta, ai cele mai noi titluri de la Nemira cu o reducere de 35%!


TITLURI NOI DISPONIBILE PENTRU PRECOMANDA:

Imaginati-va o lume in care marile corporatii controleaza tot ce mancam. Imaginati-va o lume in care se poarta un conflict rece, ascuns si meschin pentru monopolizarea tuturor resurselor naturale, in timp ce nimeni nu recunoaste oficial acest lucru. Imaginati-va o omenire aflata pe o margine de prapastie, privind neantul in ochi. Alimente modificate genetic, razboi biologic, manipulare, control, tehnologie avansata. Vi se pare oarecum familiar?

In acest roman de factura biopunk, Paolo Bacigalupi creeaza un univers in care mustesc laolalta paranoia, brutalitatea, disperarea si tradarea. Cei doi protagonisti principali, Anderson Lake, un mare corporatist din industria caloriilor si Emiko, fata modificata, Fiinta Noua, obiect sexual si rezident ilegal al Thailandei, se intalnesc intr-un Bangkok supus unei permanente stari de teroare, pentru a fi prinsi amandoi intr-o intriga complexa ce se dezvaluie sinistru pe masura ce dam paginile, infiorati, socati si dezgustati de perspectiva unui viitor in care carnagiul uman si bio-terorismul au devenit componente firesti ale vietii de zi cu zi.

0 comentarii: