marți, 5 februarie 2013

Campania vALLuntar, ediţia a II-a: bloggerii citesc şi plantează copaci cu sprijinul ROMSILVA

Sal'tare!

Cred ca ati mai citit deja si pe alte bloguri de initiativa celor de la All prin care cititul poate face bine atat cititorului, dar si celorlalti din jur cu ajutorul sau. Ma bucur sa fac parte din acesti blogeri si nu doar pentru ca voi primi doua carti minunate pe care abia astept sa le citesc si sa le fac recenzii (pe care le voi posta aici), dar si pentru ca ofer o mana de ajutor. Poate prin asta dam si naturii inapoi, o manuta de ajutor, comparativ cu cate ne ofera ea. Dar nu mai vorbesc eu, ci va las sa cititi in cele ce urmeaza :)

vALLuntar 2013

În sfârşit, detaliile mult aşteptate despre ediţia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”. Promovăm şi de această dată lectura şi voluntariatul, cu sprijinul prietenilor noştri de la ROMSILVA.

Anul acesta bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. El trebuie să le citească şi să îşi scrie părerea despre cărţi pe blogul personal.
Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Despre modalitatea de participare puteţi citi în regulamentul campaniei, ce se găseşte aici. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie – 7 aprilie după cum urmează:

4- 17 februarie – înscrierea în campanie
18 februarie – 24 februarie – trimiterea cărţilor
24 februarie – 23 martie – lectură şi recenzie
25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities).

Regulamentul campaniei il gasiti aici :) si daca indepliniti conditiile puteti incerca si voi. Cred ca nu aveti nimic de pierdut!

Deci va cer si eu o manuta de ajutor, daca o recenzie din cele doua pe care le voi posta, sau amandoua, strang 15 comentarii se va planta un copacel. Ma veti ajuta?:)

0 comentarii: