vineri, 23 mai 2014

"O noapte compromițătoare" de Teresa Medeiros - de mâine împreună cu ziarul Libertatea


"Aproape întreaga copilărie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinată de poveştile captivante din romanele gotice. Visul ei este să scrie ea însăși propria poveste de groază, plină de crime teribile. De aceea, chiar în seara debutului său în înalta societate londoneză, curiozitatea o îmboldeşte să spioneze conacul învecinat, despre care se spune că aparţine lui Hayden St. Clair, bărbatul cunoscut în lumea bună drept Marchizul Ucigaș. Şi astfel, fără să vrea, Carlotta declanşează un imens scandal şi se trezește în postura protagonistei într-o dramă adevărată.

Cu reputația distrusă, ajunge soția lui Hayden St. Clair şi stăpâna unui conac lugubru ce se înalță pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Carlotta refuză să se lase intimidată de stafia primei soții a marchizului, despre care se zvonește că rătăcește pe coridoarele conacului în miez de noapte, cerând prin vaiete sfâșietoare să fie răzbunată. Însă cel care se dovedeşte adevăratul pericol este însuşi Hayden. Căci există ceva tulburător – şi surprinzător de tandru – la bărbatul frumos şi misterios care îi este soţ, şi înainte să cedeze dorinţelor inimii, Carlotta trebuie să dezlege misterele trecutului lui, indiferent cât de scandaloase – şi periculoase – s-ar putea dovedi acestea".

"O noapte compromițătoare" de Teresa Medeiros vă așteaptă mâine la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu ziarul Libertatea.

0 comentarii: