miercuri, 14 mai 2014

Legături primejdioase - Deznodământul de Nora Roberts - de vineri, alături de revista Libertatea pentru Femei.


"Lila Emerson este o scriitoare liber-profesionistă care inventează povești despre viețile oamenilor pe care-i vede pe fereastră.

Într-o noapte asistă însă la un incident cutremurător: uciderea unei tinere care locuia în imobilul de vizavi. În calitate de martoră, Lila este acum în primejdie de moarte, căci asasinul nemilos, care ucide nu doar pentru bani, ci și din plăcere, o vânează fără cruțare.

Singura ei speranță este să se asocieze cu Ashley Archer, un artist care, din motive diferite, se străduiește să rezolve enigma. Vrea din tot sufletul să aibă încredere în pătimașul și sclipitorul Ash, dar nu cumva îngăduie sentimentelor să ascundă adevăratele lui motive?

Un roman fascinant despre o femeie care își apără cu înverșunare independența, un bărbat cu un simț al ocrotirii ieșit din comun și o urzeală de înșelăciune, lăcomie și pericole care îi aduce împreună ‒ și care i-ar putea despărți."

Legături primejdioase - Deznodământul de Nora Roberts vă așteaptă vineri la toate chioșcurile de ziare alături de revista Libertatea pentru Femei.

0 comentarii: