vineri, 16 mai 2014

Ai auzit vestea? Noutatile Nemira sunt la oferta, iar pachetele Nemira au pana la 50% reducere!


Asteptarea a luat sfarsit pentru toti pasionatii de Sven Hassel si, mai ales, pentru toti cei care nu au ajuns la standurile de ziare sa-si cumpere cartile preferate. Primele titluri din seria Sven Hassel sunt acum disponibile in Libraria Virtuala Nemira. Profita de reducerea de 20% pentru pachetul care cuprinde cinci dintre cele mai citite romane de razboi din lume: Blindatele mortii, Camarazi de front, Batalion de mars, Lichidati Parisul! si General SS


Literatura de valoare este suficienta in sine pentru a rezista timpului, vor spune iubitorii acesteia. Foarte adevarat, dar la fel de important este si ambalajul. Pentru ca vrem ca ea sa dainuie din toate punctele de vedere in bibliotecile voastre, va propunem o super-promotie: 50% reducere la titlurile hardcover Nemira! 


Pachetele Nemira. Locul unde se desfasoara cele mai incitante aventuri pe care le-a conceput mintea umana, de la saga Heechee si pana la exotica Dune. E momentul sa afli si tu motivul pentru care acestea sunt printre cele mai bine vandute produse Nemira. Ocazia este perfecta: acum au pana la 50% reducere! 



Vremea este capricioasa in luna mai! Daca nu poti sa iesi la o plimbare cu bicicleta sau la un picnic, invita-ti prietenii acasa sau la o cafenea primitoare si uitati de toanele vremii!
Intrati impreuna in lumile magice si fascinante din board game-urile disponibile pe site si in librarii. 



Primavara asta, pregatiti-va sa faceti autostopul printre galaxii necunoscute sau universuri paralele, unde veti intra in contact cu alte civilizatii si veti trai cele mai improbabile aventuri din viata voastra. Trebuie doar sa faceti semn cu o carte!
Poate fi oricare dintre titlurile noi aparute in colectiile Editurii Nemira. 


0 comentarii: