vineri, 25 aprilie 2014

Primavara asta se poarta tinutele (literare) de top! - Editura Nemira


Esti invitat la ultima petrecere de fite din oras? Sau trebuie sa mergi la un dineu corporatist, sau poate un bal de strangere de fonduri? Oricare ar fi raspunsul, asigura-te ca ai tinuta potrivita. Primavara asta se poarta fie Bonton casual, fie Damen Tango pe stilul office. Ambele cu o reducere substantiala pentru aceia dintre voi care isi doresc tinute (literare) de top. 


Ja or nein? Oui ou non? Da sau ba? Depinde in ce parte a lumii va aflati si, mai ales, cate limbi stapaniti. Cu cat mai multe, cu atat mai larg va fi orizontul dumneavoastra. De la wazzup-ul englezei colocviale pana la clasicul s’il vous plait, dicitonarele Linghea va ofera tot materialul lingvistic necesar pentru a va descurca in babilonia lumii de astazi!


Daca este ceva sigur in legatura cu editura Nemira, pe langa calitatea cartilor oferite, este vorba de surprizele pe care le facem cititorilor. Pentru aceasta saptamana avem o serie cuprinzatoare de titluri Nemira cu reduceri de pana la 89%. Placerea lecturii este la un click distanta! 

 
Sunteti curiosi care sunt posibilele efecte ale decelerarii unor electroni pana cand lungimea lor de unda Broglie se suprapune peste lumea noastra? Va imaginati momentul in care bacteriile subpamantene producatoare de petrol devin inteligente? Dar posibilitatea existentei unor fiinte formate numai din cap si picioare, va da de gandit? Iar daca pana aici nu v-am atras atentia, inchipuiti-va recuperarea unui fizician ratat si directionarea cercetarilor lui in vederea obtinerii scopului dorit de catre o fiinta sosita din viitor.

Ei bine, toate aceste curiozitati va vor fi satisfacute vineri, 25 aprilie, de la ora 17:00, la Centrul Cultural Calderon, de pe strada Jean-Louis Calderon numarul 39. 


0 comentarii: