vineri, 2 august 2013

Weekendul autorilor romani de top! - Editura Nemira


Daca v-ati facut planuri de plecare pentru weekenul acesta, va recomandam sa popositi si in lumile create de autorii romani prezenti la Editura Nemira. Rodica Ojog-Brasoveanu , Andrei Calaras ,George Banu , Marian Truta , Lavinia Barlogeanu sau Iulian Tanase va vor ghida in aceasta excursie.

Editura Nemira va ofera o reducere de 45% pentru titlurile autorilor romani . Va invitam sa-i descoperiti pe toti cei care va pot acompania in calatoria literara.


Pofta de lectura poate fi masurata! Topul 50 al celor mai bine vandute titluri Nemira confirma acest lucru. Am pregatit o promotie speciala pentru a nu astampara aceasta pofta de carti bune.

Editura Nemira va propune 50 dintre cel mai bine vandute titluri cu o reducere de 45% . George R.R.Martin, Stephen King, Gheorghe Sasarman, Orson Scott Card sunt o parte dintre autorii care se regasesc in top si in promotia speciala de saptamana aceasta.

Pofta buna la citit!


Trebuie sa faci cunostinta cu autorii colectiei Anticipatia. Ai sansa de a intalni autori care exploreaza prezentul in cel mai mic detaliu tocmai pentru a putea anticipa viitorul. Ei iti vor demonstra ca frontierele imaginatiei pot fi oricand eliminate, trebuie doar sa indraznesti.

Editura Nemira iti deschide calea si iti ofera saptamana aceasta o reducere de 40% la titlurile individuale din colectia Anticipatia . De asemenea, pachetul Anticipatia are o reducere speciala de 45%.


Miercuri, 7 august, ora 19.00, Editura Nemira propune cititorilor o intalnire pe terasa localului La un ceai (Luigi Cazzavillan, nr. 25) pentru a discuta despre cele mai recente numere ale Revistei de Science Fiction & Fantasy, Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia, (CPSF). Cea de-a doua intalnire CPSF (Colectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice Anticipatia) va aduce in prim plan numerele sapte si opt din revista, invitand participantii la schimb de idei pornind de la articolele, interviurile, recenziile si povestirile provocatoare regasite in paginile acestora.La inceputul secolului al XVIII-lea, un grup de negustori si de aristrocrati britanici indrazneti infiinteaza Compania Indiilor de Rasarit, inaugurand o epoca de speculatii financiare multinationale. In Franta, asediul englezilor asupra orasului La Rochelle se incheie cu un adevarat masacru. Dupa mai bine de un secol si jumatate, in ajunul Revolutiei Franceze, John Lempriere publica in 1788 faimosul sau dictionar de mitologie clasica.

Conexiunile dintre aceste trei evenimente aparent disparat sunt dezvaluite in universul fascinant al fictiunii lui Norfolk, plin de intrigi labirintice, crime si cele mai fine detalii istorice.

"O opera magistrala [...]. In acelasi timp roman de aventuri, intriga politista, thriller politic si meditatie culturala." Times Litterary Supplement

Volumul Dictionarul lui Lempriere, de Lawrence Norfolk , alaturi de peste 40 de alte titluri, este disponibil cu 75% reducere .

0 comentarii: