marți, 27 august 2013

Tu ce citesti saptamana aceasta? - Editura Nemira


Stim cat de mult indragesti colectia de carte Nautilus SF , de aceea, iti oferim si saptamana aceasta reducerea de 40% la titlurile colectiei Nautilus SF .

Ai o saptamana la dispozitie sa te hotarasti ce titluri iti pot completa biblioteca. Noi nu putem decat sa te ajutam cu cateva recomandari: 2001: Odiseea spatiala de Arthur C. Clarke, Cuadratura cercului de Gheorghe Sasarman, Omul din castelul inalt de Philip K.Dick, Alchimistul Neutronic de Peter F. Hamilton.

Spor la citit!


Care este reteta "transportului gratuit"?

Pasul 1: Intri in libraria virtuala a Editurii Nemira, nemira.ro ;
Pasul 2: Iti selectezi cartile preferate de la noutati , din seriile de autor, din colectii de carte Nemira;
Pasul 3: Te asiguri ca ai o comanda de minimum 110 lei;
Pasul 4: Aici intervenim noi pentru ca iti oferim transport gratuit!

Exploreaza libraria noastra online si alege-ti cartile! Transportul e din partea casei!


In curand toata lumea va vorbi despre inchiderea sezonului estival. Da, din pacate am ajuns in acel moment. De aceea, profitam din plin de ultimele zile calduroase de la mare, inainte de a fi asaltati de frig si nori.

Inchidem promotia "Cartea de pe sezlong" cu o recapitulare a cartilor prezentate saptamanile trecute. Iti mai recomandam noi cateva carti aflate la reducerea de 40%, iar pe restul te invitam sa le descoperi chiar tu.

Sapte povesti de vacanta si cele sapte crampeie de viata, Cartea ignorantei. Mic tratat pentru cei care stiu ca... nu stiu de John Lloyd si John Mitchinson sau un compendiu al conceptiilor gresite, al neintelegerilor si al greselilor frecvente adunate din programul QI de la BBC, Singular Feminin de Sveva Casati Modignani sau despre afirmarea maternitatii, In lipsa iubirii de Paula Izquierdo sau despre pierderi si nesiguranta.Seria Comisarul Montalbano.

Bestseller international cu peste 10.000.000 de exemplare vandute.Ochiul si timpanul justitiei, comisarul Montalbano are obiceiul de a-si conduce investigatiile in functie de propriile afinitati ambientale: este un sicilian atat de desavarsit, incat pentru el fiecare indiciu se transforma intr-un mesaj, eventual codificat, care trebuie decriptat simbol cu simbol, asemenea limbii arhaice pe care el insusi continua - cu inflexiuni moderne, totusi - s-o vorbeasca. Dar de data aceasta, delictul mafiei are si o coda: o crima si mai tulburatoare, cu trimiteri ritualice. Ascunse intr-o pestera se afla doi tineri ucisi, imbratisati, paziti de un urias caine de teracota. O crima datand de mai bine de cincizeci de ani. Cu toate acestea, Montalbano investigheaza frenetic, ajutat de o multime de batranei bine-intentionati si saritori la nevoie: "o ancheta in papuci, intr-o casa parca din alte vremuri, in fata unei cesti de cafea." 0 comentarii: