marți, 13 august 2013

Seriile de autor Nemira la 40% reducere- Editura Nemira


Editura Nemira va propune pentru saptamana aceasta serii de autor de exceptie cu o reducere speciala de 40% pentru titlurile individuale.

Personaje impunatoare, povesti captivante, finaluri neasteptate. Toate acestea se regasesc in titlurile autorilor Nemira. Exploreaza lumile imaginate de fiecare si completeaza-ti lista de lecturi cu cele mai bune serii de autor.


Cum mai e vremea la mare? Ce ati mai citit ? Va propunem noi lecturi pentru plaja, ramane sa faceti voi selectia: Despre suflet un mic tratat de idei mari, Pictorul fara glas de Georgina Harding, o analiza a nevoii noastre fundamentale de camin si pierderea acestuia sau Straini care ne schimba viata de Melinda Blau si Karen L. Fingerman, o carte despre interactiunile din fiecare zi cu oameni care ne influenteaza vietile mai mult sau mai putin.

Am pregatit si cateva titluri mai indraznete, potrivite pentru sezlong, dar si pentru noptiera. Descopera toate titlurile cu reducerea speciala de 40%.Marcus Corvinus este un tanar patrician care are parte de vin, femei si petreceri pana-n noapte mult mai adesea decat de o zi lunga de munca. Dar lui Marcus ii plac cel mai mult investigatiile celor mai bizare crime de la curtea regala, care adesea ascund intrigi nebanuite.

Şi cand Doamna Rufia Perilla, nespus de frumoasa nepoata a celebrului poet Ovidiu, ii cere ajutorul, lui Corvinus ii este imposibil sa refuze. Insa un caz foarte simplu ca aducerea cenusii poetului inapoi la Roma devine pe neasteptate o poveste in care secretele, minciunile si tradarea formeaza un amestec letal.


1 comentarii:

bba01 spunea...

Buna/Salut , numele meu este Alexandru , un mic blogger si observ ca ai un blog superb .
As dori daca se poate sa facem schimb de linkuri/bannere cu blogul tau , imi place .
Adresa blogului meu : www.descopera-travel.blogspot.ro ( page rank 3). Astept un raspuns pe site-ul meu intr-un comentariu la o postare sau pe buboal_photography@yahoo.com
As dori daca vrei sa imi dai un like la acesta pagina de facebook : www.facebook.com/descoperatravel .
Like te rog la pagina .
Multumesc !!!