marți, 6 august 2013

Nascut in august? Cadoul Nemira te asteapta! - Editura Nemira


Esti nascut in august? Editura Nemira a pregatit un cadou pentru toti sarbatoritii lunii, 50% reducere pentru orice comanda realizata.

Adauga in cos cartile tale preferate, introdu codul "august2013" in campul Cod Promotii si beneficiaza de 50% reducere.

Cadoul Nemira te asteapta!


Fii si tu un detectiv caruia nimic nu ii sta in cale si descopera dovezile din cartile unor autori precum Stephen King , Raymond Khoury , Raymond Chandler , Andrei Calaras sau Rodica Ojog-Brasoveanu .

Nemira iti ofera in aceasta saptamana o reducere de 40% pentru titlurile colectiei Suspans , un brand romanesc de referinta al beletristicii ce te tine cu sufletul la gura.


Clubul de lectura Nemira revine pe 26 august, incepand cu ora 19:00, in mansarda librariei Carturesti Verona. De aceasta data, cartea aleasa de catre cititori este Masina timpului deH.G.Wells, autor recunoscut drept "unul dintre parintii literaturii SF", alaturi de Jules Verne.

Masina timpului , cea mai cunoscuta lucrare a autorului, a fost publicata in anul 1895 si invita cititorii la o discutie despre calatoria in timp. Subiectul calatoriei in timp mai fusese abordat inainte, insa Wells a fost primul care a reusit sa imbine rigurozitatea stiintei cu imaginatia, manipuland o serie de idei si teorii preluate de la profesorul sau, Thomas Henry Huxley, profesor de biologie in Londra si sustinator al teoriilor lui Darwin despre evolutieMarea a castigat Booker Prize, 2005
In momentul in care sotia sa moare de cancer, Max Morden, un istoric specializat in arta, se pensioneaza si pleaca in satul Ballyless, aflat pe litoraul irlandez. In tinerete, barbatul a petrecut aici o vacanta care i-a marcat viata si in care a fost fascinat de familia sotiei sale, Grace.

Tot atunci a cunoscut-o si pe mama acesteia care, de altfel, a avut un rol hotarator in viata sa de mai tarziu. De altfel, tot ceea ce este astazi se datoreaza chiar acestei femei...

„Un studiu magistral asupra durerii, a amintirii si a dragostei. " John Sutherland

0 comentarii: