joi, 12 aprilie 2012

Craciunul lui Poirot



Tiranul milionar Simeon Lee, instrainat de multi ani de rudele sale, organizeaza o neobisnuita reuniune de familie cu ocazia Craciunului insa inainte ca vreunul dintre convivi sa descopere motivul acestei ciudate schimbari de atitudine, un zgomot de lupta si un tipat inuman se aud din biroul lui Simeon, care e gasit intr-o balta de sange, cu gatul taiat, in spatele unei usi incuiate. Cu atat de multi posibili suspecti "caci Simeon starnise numai ura in jur ", Poirot se implica in ceea ce pare un caz imposibil de rezolvat, insa detectivul belgian cunoaste un adevar de netagaduit: rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi. 
___________________________ 

A treia carte ce o citesc de la aceasta autoare si, cred, cea care m-a facut sa fierb cel mai mult pentru ca la un moment dat nici macar presupunerile nu se mai legau intre ele si mai ales cine naibii poate si cum poate sa ucida pe cineva intr-o camera incuiata din care nu se poate iesi? Posibilitatea asta mi-a secat creierii si m-am gandit la ea pe toate partile, plus ca toti din familie n-ar fi avut un motiv extrem de solid si mai ales puterea si curajul sa o faca. Dar oare cine l-a ucis pe Simeon Lee pana la urma? Aflati citind.

Pzzike

6 comentarii:

Alina P. spunea...

Am citit si eu cartea asta si mi-a placut. Niciodata nu ghicesc cine e criminalul si cred ca asta imi place cel mai mult :D

Oanaaa. spunea...

Agatha Christie este oricum geniala si ii ador cartile, le am pe majoritatea.
Pare foarte interesanta si aceasta, chiar as vrea sa o citesc

!Melamine spunea...

Din nefericire pe aceasta nu o am, dar sper sa se alature cat mai repede :))

Simona spunea...

Pusesem ochii pe volumul asta :D Cred ca pe asta il iau cand apuc :D >:) Imi plac cartile de genul. Te tin in suspans si de cele mai multe ori nu iti dai seama cine e criminalul.

Diana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Diana spunea...

Agatha Christie este cu adevarat o autoare incredibila.