luni, 9 aprilie 2012

Minciuni din dragoste



Maya şi Rebecca Ward au fost în adolescenţă martorele asasinării părinţilor lor, iar Rebecca a fost cea care şi-a salvat sora de la o moarte sigură. În urma tragediei, Maya s-a transformat într-o persoană temătoare şi timidă, mulţumindu-se cu munca într-un cabinet medical sigur şi liniştit, alături de soţul ei, Adam, în timp ce Rebecca îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

După ce un uragan distrugător loveşte coasta statului Carolina de Nord, Rebecca şi Adam o conving pe Maya să li se alăture în eforturile de a-i ajuta pe sinistraţi. Pentru a-i face pe plac soţului ei, Maya acceptă în cele din urmă, dar elicopterul în care se afla se prăbuşeşte în apele învolburate ale unui râu și nu par să fie supravieţuitori. Nevoiți să accepte faptul că Maya și-a pierdut viața, Rebecca şi Adam se apropie unul de celălalt – mai întâi căutând alinare şi apoi din pasiune – neştiind că, la mulţi kilometri depărtare de civilizaţie, Maya este rănită şi rămasă prizoniera apelor alături de nişte străini în care nu poate avea încredere. Departe de oamenii care i-a fost mereu alături, Maya trebuie să găsească curajul de a se salva singură – fără să ştie că viaţa pe care o cunoștea s-a schimbat pentru totdeauna.

Un roman profund despre secretele devastatoare care pun la încercare legătura nestatornică, dar extrem de puternică dintre surori, bazată pe amalgamul de dragoste, loialitate, trădare şi iertare.

Diane Chamberlain este autoarea a mai mult de douăzeci de bestselleruri. Cărțile sale au fost distinse cu prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America și traduse în cincisprezece limbi.

Cartea a aparut astazi alaturi de Libertatea pentru femei. 

P.S. Am luat-o si eu. :) Si voi?

4 comentarii:

Oanaaa. spunea...

De la un timo nu am mai luat cartile de la Libertatea.. poate o sa reincep :)
Asta pare interesanta..

!Melamine spunea...

Este superba!! Pacat ca nu am ajuns sa o cumpar!! Sper sa o mai gasesc totusi! :)) Saptamana asta am ramas in urma rau :))

Simona spunea...

Si eu am ratat multe carti de la Libertatea insa coperta cartii m-a cucerit. Sper ca si subiectul sa ma acapareze cand voi face rost de carte :D Am luat astazi insa un volum aparut la revista >:)

Diana spunea...

Nu am luat nicioadata carti de la Libertatea, mama lua