vineri, 6 septembrie 2013

Reduceri de pana la 50% la pachetele de carti Nemira - Editura Nemira


Reintoarcerea din vacante si concedii la cursuri si slujbe poate fi mai usoara in compania unor carti bune. Editura Nemira va propune o noua forma de calatorie, cea in lumile create de autori de renume.

De aceea, weekendul acesta aducem "calatorii la pachet" in pachetele de carti Nemira. Avetireduceri de pana la 50% pentru pachete precum Turnul intunecat de Stephen King, Maestrii SF-ului romanesc (6 volume ale scriitorilor romani de SF), Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, CPSF (Nr. 1-9) sau Anticipatia .

Explorati toate "destinatiile noastre de vacanta" la scoala sau la birou.



Cei care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfanta Maria primesc un cadou special. Pe 8 septembrieEditura Nemira ofera o reducere de 50% pentru orice comanda realizata!

Alege-ti cartile preferate, adauga-le in cosul de cumparaturi, introdu codul "sfmaria" in campul Cod promotie si finalizeaza comanda.

Ai la dispozitie numeroase noutati editoriale si multe titluri ale unor autori cunoscuti din care poti alege. La multi ani!


Promotia "Nascut in ..." revine si in luna septembrie. Sarbatoritii primei luni de toamna se pot bucura decadoul Nemira de 50% reducere pentru orice comanda realizata.

Ce trebuie sa faci? Intri in libraria virtuala Nemira, adaugi in cos cartile tale preferate, introduci "SEPTEMBRIE2013" in campul COD PROMOTIE si Nemira iti ofera 50% reducere.

Petrecere frumoasa si lectura placuta!


Toamna a sosit la Editura Nemira cu multe reduceri si premii. Pana pe 9 septembrie, pentru orice comanda realizata poti plati cu 35% mai putin si poti castiga un eReader EvoBook sau vouchere de cumparaturi Nemira in valoare de 100 de lei, respectiv 50 de lei.


Prima editie de toamna a Clubului de lectura Nemira va avea loc in data de 23 septembrie, la ora 19.00, in mansarda librariei Carturesti Verona. Cea de-a saptea intalnire a Clubului de lectura Nemira propune pasionatilor de literatura o intalnire cu scriitorul George R.R. Martin, devenit celebru in toata lumea pentru seria sa fantasy Cantec de Gheata si Foc, adaptata pentru micul ecran in serialul de suces Urzeala Tronurilor. Pentru editia cu numarul 7 a Clubului de lectura Nemira, cititorii au ales sa discute una dintre primele cartile ale scriitorului, volumul de povestiri SF Regii nisipurilor .



Legiunea tunetului este cel de-al doilea volum din seria Orcii. Razboiul a aruncat taramul Maras-Dantia in haos. In timp ce armatele isi strang randurile, Stryke si banda sa de orci se refugiaza din calea tuturor. Destinul orcilor trebuie salvat, si totul depinde de obiectele magice legate de originea raselor stravechi - uniunea celor cinci totemuri ii poate elibera pe orci din sclavie. Dar pe masura ce luptatorii lui Stryke cad unul cate unul prada unor dusmani de cosmar, pentru semintia orcilor si pentru Maras-Dantia se apropie sfarsitul.

"Ce obtii cand combini o ceata rebela de orci, cinci obiecte ciudate ale caror puteri sunt necunoscute si o vrajitoare paranoica, insetata de razbunare si pasionata de ritualuri sangeroase? O poveste deosebita despre magie, creaturi fantastice si rase mitice!" Todd Richmond, SF Site Reviews

0 comentarii: