miercuri, 17 mai 2017

Cine credea că durează atât să primeşti cărţi pe Pluto! Pardon, în Bucureşti.


Sal'tare! : )

Ia uitaţi cine-a bătut azi la uşa mea! Sau ce bunătăţi s-au gândit Simona şi Grupul Corint să-mi dea ca să scap de oboseala cauzată de facultate. Mai jos am pentru voi şi o povestioară, ahm... o scurtă aventură a acestui pachet. Şi poze cu frumuseţile dispărute, dar regăsite.

Rezumat: e nevoie de patru curieri, un destinatar, un expeditor, o mulţime de telefoane, e-mail-uri, varii depozite, răbdare şi un pachet.

Când aştepţi un pachet ar trebui să fie uşor, nu? Că doar aştepţi. Şi pachetul pleacă din Bucureşti spre Bucureşti, deci doar dintr-un sector în altul. Şi atât tu, cât şi expeditorul, vreţi ca pachetul ăla s-ajungă şi ştiţi că totul e-nregulă. Păi... nu. Căci aparent firmele de curierat au alte planuri. Or nu mă plac pe mine. Sau poate-au fost Lada şi Seth ce m-au pus la încercare.

A durat aproximativ două, trei?, săptămâni s-ajungă la mine. Căci prima dată a fost trimis la o adresă ce nu figura nicăieri şi nu fusese dată nici de expeditor şi nici de destinatar, undeva prin Argeş, apoi a durat ceva până depozitul de la firma de curierat a aflat unde e pachetul ăla (căci aparent nu mai ştiau la ce curier e, deşi le spusesem cu cine am vorbit, dar apoi individul zicea că n-a fost el), apoi până a ajuns iar la expeditor şi d-acolo să se facă toate cele să fie trimis iar. La adresa bună. Ironic ieri venise curierul, dar eu nu eram acasă şi mi-ar fi fost imposibil s-ajung. Aşa c-am stabilit să vină azi până-n ora 14:00. Se făcuse 11:00 şi niciun semn, deci l-am sunat. Mi-a zis că nu era pachetul lui şi că nu-l livrează el, el ieri doar a ajutat un coleg. Ok, zic, şi? Am primit numărul colegului şi după o discuţie în care i-am zis cine sunt şi ce vreau, şi-n care el mi-a zis: "da, da, o să vin până-n două, aşa cum vreţi. Cred. Da, încerc s-ajung". 

Până la urmă pachetul a ajuns şi ce-a fost în el vedeţi mai jos. Mă bucur de ce-am primit şi-i mulţumesc Simonei, în special, căci am căutat amândouă după pachetul ăsta şi numai noi ştim ce-a trebuit să facem ca să-l găsim (îi şi spuneam Simonei în una din zile că dacă nu vine eu mă fac bântuitoare de curieri, deşi n-am bântuit niciodată pe nimeni; încă!), dar şi Grupului Corint, Leda Edge şi Corint Junior.

Minunăţiile ce nu mai veneau:



Câte ceva din culise:





Şi o poză de final:


 O să revin şi cu recenzii cât de repede pot! Oricum, cu siguranţă mult mai repede decât pachetul, care din motive şi karma a făcut mai mult din Bucureşti în Bucureşti, decât dacă trebuia s-ajungă pe Pluto sau în Australia.


Până data viitoare s-aveţi lectură plăcută şi aştept să-mi ziceţi dacă vă întâlniţi cu una din aceste cărţi în călătoriile voastre! Şi dacă da, aştept o părere aici sau pe pagina de facebook a blogului. : )


Crina @Reading Addict 

0 comentarii: