vineri, 14 noiembrie 2014

ÎN CĂUTAREA SUFLETULUI CRĂCIUNULUI de R.D. Mottok- NOU la Editura Trei


Descriere:

Dacă sărbătoarea Crăciunului ar fi în pericol să-și piardă Sufletul, cine s-ar încumeta să părăsească siguranța și căldura căminului pentru a-l regăsi și a-l aduce înapoi?

Povestea spune că trei prieteni pornesc în aventura vieții lor, încercând să salveze Crăciunul. Împreună vor traversa păduri pline de primejdii, vor revedea locuri și prieteni dragi, uitați de vreme, își vor face prieteni noi și vor găsi tovarăși de drum de nădejde.

Dar vor reuși ei, oare, să redea sărbătorii Crăciunului strălucirea pierdută? Vor reuși să găsească la timp Sufletul Crăciunului?


„Uneori, oamenii mari uită lucrurile importante, cele pe care ochiul nu le vede, mâna nu le atinge. Cam așa gândea și Micul Prinț, cred. Așa că am refuzat să uităm iubirea, blândețea, răbdarea, ca nu cumva ele să dispară încet-încet, fără zgomot...
În această carte de poveste vom găsi ce căutăm în fiecare zi: adăpost pentru noi și pentru copiii noștri. Adăpost în fața violenței, grabei ori tristeții. Aici, între aceste coperți, e veșnic Crăciun, iar metafora miroase a cozonac și fericire.” - Teo Trandafir

R.D. Mottok este un părinte îngrijorat că sentimentele care însuflețesc sărbătoarea Crăciunului, precum iubirea de semeni, generozitatea, compasiunea și spiritul de sacrificiu, sunt pe cale de a fi uitate. Ca să le readucă în căminele și inimile tuturor copiilor, vine în ajutorul părinților cu o poveste magică, plină de căldură și speranță.

0 comentarii: