vineri, 28 martie 2014

Inscriere la Concurs mozaic + regulament

Sal'tare!

Va vorbeam ieri pe pagina de facebook a blogului, aici , despre un concurs mozaic, dar putin modificat, fata de cum am vazut pe alt blog organizat. Nu va fi un colaj cu mai multe coperti si sa le numiti, ci va fi cate o coperta, la un anumit interval de timp (ore). Ma gandesc sa incepem acest weekend, adica de astazi si pana duminica la 0:00. 

Daca vreti sa participati, astept la acest post un comentariu cu Particip sau ceva asemanator, ca sa stiu cati jucatori avem:) Dar daca va inscrieti sa va tineti de treaba, adica pentru voi. Pentru ca premiul e atragator zic eu, si aveti sanse sa-l castigati daca voi munciti si va dati interesul; nu mai depinde de raffle, de intrari in plus, de noroc sau de like-uri.

Nu stiu inca numarul copertilor pe care le voi "pune la ghicit", dar astazi cand vin acasa de la facultate o sa afisez participantii si la putin timp va postez prima coperta. Asa ca fiti pe faza dupa postul cu participanti daca vreti sa fiti primul/prima care raspunde la coperta. Copertile vor fi ale cartilor publicate de Editura Corint/Leda/Corint Teens .

V-astept la concurs si sper sa vi se para la fel de distractiv cum mi se pare mie. N-as vrea sa o luati ca pe ceva stresant, extrem de agresiv sau mai stiu eu. 

Va puteti inscrie pana astazi la orele 16:00.


P.S. ca sa puteti participa "legal" la concursurile de pe blog trebuie sa ne urmariti prin GFC.

10 comentarii:

Unknown spunea...

Particip ^_^

Măriuka spunea...

Particip :)

Diana N. Mirancea spunea...

Super! Particip :)

giorgiana spunea...

particip

Alexandru spunea...

particip

Alexandra Ioana spunea...

particip

Lacramioara spunea...

particip

Unknown spunea...

Particip

Anonim spunea...

Aş vrea şi eu să particip, dar a trecut cu o oră termenul, nu cred că are importanţă. nu?

Crina @Reading Addict spunea...

Mai poti participa, daca vrei.