duminică, 23 martie 2014

DEZVĂLUIRI IMPOSIBILE de J.D. Robb - de mâine cu ziarul Libertatea


DEZVĂLUIRI IMPOSIBILE de J.D. Robb (pseudonimul Norei Roberts) - de mâine la toate punctele de difuzare a presei, împreună cu ziarul Libertatea

Eve Dallas este o polițistă extraordinară, onestă, care își poartă cu mândrie insigna și face tot ce îi stă în putință pentru a rezolva cazurile încredințate alături de partenera ei, detectiva Delia Peabody. Într-o zi îi sugerează Deliei că ar avea nevoie de câteva antrenamente, iar aceasta alege vechea sală de gimnastică, unde era mai puțin probabil să dea peste colegi musculoși și bine antrenați. 

Dar în timp ce era la duș, aude două voci care se acuzau reciproc: un caz de corupție și de crimă în chiar sânul poliției newyorkeze care va declanșa o investigaţie amplă, dificilă, dar şi o luptă pe viață și pe moarte între poliţiştii buni şi poliţiştii răi. 

Ies la iveală crime ordonate cu sânge rece de fiica fostului comandant al secției - şi executate de oamenii ei, sustrageri şi vânzări de droguri, conturi bancare şi proprietăţi pe insule îndepărtate, mituiri, şantaje, ameninţări. 

O carte plină de adrenalină și suspans, condimentată cu scene de dragoste, așa cum ne-a obișnuit cea supranumită "scriitoarea favorită a Americii".

0 comentarii: