vineri, 14 martie 2014

Atentie! Contine reduceri de 50% si alte surprize extraordinare! - Editura Nemira


Asemenea oamenilor, si cartile pot fi impartite in mai multe categorii. Carti inteligente, carti frumoase, carti elegante si aventuroase, sau, de ce nu, inovatoare si haioase. Noi v-am pregatit o selectie cu peste 150 de titluri care sa se inscrie in atributele descrise mai sus. Un singur amanunt trebuie mentionat: toate au reducere 50%! 


Promotia se desfasoara pana la data de 16 martie si se aplica automat comenzilor in valoare de peste 120 lei. 


Vino cu o persoana draga tie la magazinul nostru de pe strada George Enescu nr.23 (Piata Romana) pentru un tete-a-tete spiritual cu cate un ceai (sau cafea) din partea casei! Iar la plecare va oferim fiecaruia dintre voi cate un titlu la alegere din portofoliul editurii Mistica! 


In acest weekend capitala culturii va fi la Iasi! Vizitati standul Nemira din cadrul targului de carte Librex Iasi, ce se desfasoara in incinta Palas Mall. Va asteptam pentru a va pune la curent cu noutatile noastre si a (re)descoperi cele mai bune titluri Nemira ale anilor trecuti! Nu uitati de libraria Nemira Palas Shopping Mall Iasi , care va este disponibila in incinta aceleiasi locatii in permanenta!


Una din cele mai iubite promotii ale editurii Nemira este din nou aici. Iar pentru ca tu sa te inscrii automat in ea, nu trebuie decat sa faci urmatoarele lucruri, in ordine: 1. Adu-ti aminte cand te-ai nascut. 2. Verifica-ti posibilele pierderi de memorie comparand datele de pe buletin. 3. Daca totul este in regula, intra pe site, foloseste codul promotional "martie2014" si beneficiezi de reducerea aniversara a lunii martie. La multi ani!

0 comentarii: