luni, 19 octombrie 2015

GRĂDINA TIMPULUI. O poveste inspirațională de Daria Song - NOU la CORINT


Descriere:

După succesul înregistrat cu publicarea în luna iunie a acestui an a primei cărți de colorat pentru adulți din România, Tărâmul viselor. O aventură în culori cu animale și mii de flori de Millie Marotta,  editura Corint vă propune o nouă poveste fascinantă despre copilărie și lumea minunată a culorilor.

Bine ați venit în Grădina Timpului, unde un tărâm de poveste vă provoacă și stimulează imaginația!

Artista coreeană Ji-Hye (Daria) Song spune o poveste superbă, plină de sensibilitate, care să vă inspire și vă amintească de visele copilăriei. Imediat ce veți deschide Grădina Timpului, ceasul se va opri și veți deveni protagoniștii unei magice călătorii în timp și spațiu.

Această adevărată călătorie în timp vă oferă prilejul să vă bucurați de beneficiile terapiei prin artă, așa că nu mai stați pe gânduri, alegeți-vă culorile preferate și dați viață acestor decoruri fantastice, imaginându-vă o lume care transcende stresul cotidian.

Intrați în misterioasa lume a pitoreștilor case de lemn din San Francisco, unde micuța zână cu părul de culoarea focului vă va conduce, prin magicul ceas cu cuc și turnul cu ceas ce reprezintă o punte peste timp, într-o lume fantastică în care vă veți regăsi copilăria și pe care o veți vedea prin ochii curioși ai unei fetițe de opt ani.

0 comentarii: