marți, 10 septembrie 2013

Saptamana premiantilor la Nemira - Editura Nemira


Mai sunt cateva zile pana la inceperea unui nou an scolar. Pentru cei mai tineri acest lucru inseamna emotii mari, pentru cei trecuti deja prin provocarile vietii anul scolar este moment de reamintire.

La fiecare final de an scolar cei mai buni sunt premiati. Si la Editura Nemira exista premianti, autori recunoscuti pentru geniul lor cu cele mai importante premii din literatura. Declaram deschisaSaptamana Premiantilor la Editura Nemira cu o reducere de 40% pentru titluri de premiu.

Premiul Nebula pentru cele mai bune scrieri SF sau Fantasy, Premiul Locus oferit in urma unui sondaj de catre cititorii revistei Locus, Premiul Hugo acordat anual de catre The World Science Fiction Society celor mai bune lucrari de science-fiction sau fantasy sunt doar cateva dintre premiile oferite autorilor de la Editura Nemira.

Decopera-i pe cei mai buni dintre cei mai buni!

Introdu codul "ereadernemira" in campul Cod Promotie, finalizeaza comanda si esti automat inscris in competitie. Codul iti aduce o reducere de 35% la comanda realizata si sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii puse la bataie.

Update: Prelungim concursul pana la data de 16 septembrie. Conditiile de participare raman aceleasi, urmand ca extragerea sa se realizeze in maximum sapte zile de la incheierea concursului prin random.org. 


Prima editie de toamna a Clubului de lectura Nemira va avea loc in data de 23 septembrie, la ora 19.00, in mansarda librariei Carturesti Verona. Cea de-a saptea intalnire a Clubului de lectura Nemira propune pasionatilor de literatura o intalnire cu scriitorul George R.R. Martin, devenit celebru in toata lumea pentru seria sa fantasy Cantec de Gheata si Foc, adaptata pentru micul ecran in serialul de suces Urzeala Tronurilor. Pentru editia cu numarul 7 a Clubului de lectura Nemira, cititorii au ales sa discute una dintre primele cartile ale scriitorului, volumul de povestiri SF Regii nisipurilor .Zeii Lumii Fluviului este volumul care incheie seria Lumea Fluviului, castigatoare a Premiului Hugo.

Treizeci si cinci de miliarde de oameni din toate tarile si epocile istoriei Pamantului au fost resuscitati de Etici de-a lungul intortocheatului Fluviu de pe Lumea Fluviului. Insa, in loc sa progreseze spiritual, resuscitatii repeta prima lor existenta si reincep indeletnicirile lor favorite: lupta pentru putere, razboiul, sexul, la scurt timp aparand mici state totalitare, sclavagiste, rasiste.

Doar o infima parte a acestei populatii se hotaraste sa ajunga la izvorul Fluviului, sa cucereasca Turnul Eticilor, pentru a afla cine le-a redat viata si de ce. Printre acestia, resuscitati celebri la vremea lor: exploratorul Richard Burton, Sam Clemens alias Mark Twain, Cyrano de Bergerac, Mozart si Ulise.

0 comentarii: