marți, 3 septembrie 2013

Nascut in septembrie? Cadoul Nemira te asteapta! - Editura Nemira


Promotia "Nascut in ..." revine si in luna septembrie. Sarbatoritii primei luni de toamna se pot bucura decadoul Nemira de 50% reducere pentru orice comanda realizata.

Ce trebuie sa faci? Intri in libraria virtuala Nemira, adaugi in cos cartile tale preferate, introduci "SEPTEMBRIE2013" in campul COD PROMOTIE si Nemira iti ofera 50% reducere.

Petrecere frumoasa si lectura placuta!

Toamna a sosit la Editura Nemira cu multe reduceri si premii. Pana pe 9 septembrie, pentru orice comanda realizata poti plati cu 35% mai putin si poti castiga un eReader EvoBook sau vouchere de cumparaturi Nemira in valoare de 100 de lei, respectiv 50 de lei.Volumul Vita sexualis, scris de unul dintre cei mai mari romancieri japonezi, este un important precursor al romanului modern in care vom face o cura de constientizare sexuala, si vom descoperi lumea erotica din arta si literatura.

De la prima intalnire a copilului Shizuka cu gravuri pe lemn al caror leitmotiv era placerea - Ukiyo-e - realizate de artistii japonezi prin utilizarea tehnicii blocurilor de lemn si pana la prima intalnire a tanarului in varsta de 20 de ani cu o curtezana profesionista, Ogai a ales ca creeze o istorie sexuala care intruchipeaza cele doua aspecte ale naturii unui barbat: trupul si spiritul in toata complexitatea sa psihologica. Rezultatul acestei investigatii este aducerea in mintea cititorului a complexei lumi sexuale din timpul erei Meiji din Japonia. 

In romanul lui Ogai, eroul trebuie sa se confrunte cu lumea femeilor, de la prostituate la marile curtezane ale vremii. Dar, in timpul tuturor escapadelor sexuale si confruntarilor, el isi pastreaza echilibrul, observa, comenteaza, uneori cu umor, alteori cu seriozitate, dar intotdeauna cu autocritica.

0 comentarii: