vineri, 13 septembrie 2013

39% reducere la cartile horror in trei zile de groaza! - Editura Nemira


Daca ai o pasiune pentru literatura horror Editura Nemira te ajuta sa iti pastrezi vie atractia pentru povestile infricosatoare. Weekendul acesta ai 3 zile de groaza si 3 zile de reduceri de 39% la cartile horror.

Iti recomandam Carrie de Stephen King, Inferno. Despre teroare si supranatural de Ellen Datlow si Urzeala pacatului de Phil Rickman. Rezisti si cu mai mult de atat? Dovedeste-ne si citeste toate titlurile incluse in promotie!

Un weekend minunat va dorim! Chiar daca incepe cu Vineri 13. :)


Mai sunt cateva zile pana la inceperea unui nou an scolar. Pentru cei mai tineri acest lucru inseamna emotii mari, pentru cei trecuti deja prin provocarile vietii anul scolar este moment de reamintire.

La fiecare final de an scolar cei mai buni sunt premiati. Si la Editura Nemira exista premianti, autori recunoscuti pentru geniul lor cu cele mai importante premii din literatura. Declaram deschisaSaptamana Premiantilor la Editura Nemira cu o reducere de 40% pentru titluri de premiu.

Premiul Nebula pentru cele mai bune scrieri SF sau Fantasy, Premiul Locus oferit in urma unui sondaj de catre cititorii revistei Locus, Premiul Hugo acordat anual de catre The World Science Fiction Society celor mai bune lucrari de science-fiction sau fantasy sunt doar cateva dintre premiile oferite autorilor de la Editura Nemira.

Decopera-i pe cei mai buni dintre cei mai buni!


Introdu codul "ereadernemira" in campul Cod Promotie, finalizeaza comanda si esti automat inscris in competitie. Codul iti aduce o reducere de 35% la comanda realizata si sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii puse la bataie.

Update: Prelungim concursul pana la data de 16 septembrie. Conditiile de participare raman aceleasi, urmand ca extragerea sa se realizeze in maximum sapte zile de la incheierea concursului prin random.org. 


Miercuri, 18 septembrie, la ora 15.30, in sala Mircea Eliade a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti va avea loc prezentarea cartii Richter 8.9 de Andrei Calaras, urmata de o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfasura in cadrul Festivalului Bibliotecii Metropolitane Bucuresti , BiblioCity, organizat cu ocazia Zilei Bucurestilor (20 septembrie). 

Evenimentul va propune o intalnire cu scriitorul Andrei Calaras si cu invitatii acestuia, Andreea Chebac (bookblog.ro), George Hari Popescu (blogger), Ciprian Macesaru (scriitor) si Constantin Pistea (blogger). Discutia va fi moderata de catre Odilia Rosianu, redactorul cartii Richter 8.9.

Cu ocazia acestei intalniri, cititorii vor putea afla mai multe despre Alexandru Don, personajul central dinRichter 8.9 si despre trecerea acestuia de la un pictor aflat in plina depresie, pe drumul ratarii si pierdut in amintirile unei iubiri neimplinite la un personaj implicat fara voia sa intr-o serie de cercetari misterioase, presarate cu minciuni si intrigi.

Daca nu ai ajuns pana acum in Librariile Nemira te ajutam noi sa le descoperi. Am creat pentru tine o harta a punctelor noastre de vanzare ca sa nu te ratacesti pe drumul spre cele mai bune resurse de lectura.

Punctele (1), (2) si (3) reprezinta Librariile Nemira din Bucuresti, (1) Libraria Nemira Magheru aflata pe, da, ati ghicit, Bulevardul Magheru nr. 8-10, (2) Libraria Nemira din Baneasa Shopping City si (3) Libraria Nemira din Mall Afi Cotroceni.

La punctul (4), deja sunteti la Iasi, la Libraria Nemira din Palas Shopping Mall Iasi.

La (5) ati intrat in Libraria Nemira Timisoara din Iulius Mall Timisoara.

Iar la (6) si (7) ati poposit la Librariile Nemira din Cluj, Libraria Nemira Cluj din Iulius Mall Napoca si Libraria Polus Center Cluj.

Ne vedem in librarii!

0 comentarii: