marți, 5 martie 2013

Rasfata-te de ziua ta! - Nemira


Nemira isi invita toate cititoarele la rasfat! Saptamana aceasta, colectiile Damen Tango, Bonton,Glossy Books si Erotikos au 40% reducere.

Nu ne adresam doar cititoarelor. Si domnii sunt asteptati sa aleaga cele mai inspirate cadouri pentru doamne si domnisoare.


Cinci regi se lupta pentru un tron atotputernic in cel de-al treilea sezon al serialului HBO. O poveste epica despre duplicitate si tradare, noblete si onoare, victorii si triumf. (HBO)

Nemira te pregateste pentru noul sezon Urzeala tronurilor si iti aduce super reduceri la titlurile din saga Cantec de gheata si foc, de George R.R. Martin!
Nemira o celebreaza astazi pe Robin Hobb cu o reducere aniversara de 50%.

Robin Hobb este cunoscuta in special pentru trilogia fantasy Farseer care include Ucenicul asasinului, Asasinul regal si Razbunarea asasinului.

Trilogia urmareste viata unui bastard inzestrat cu Har care reuseste sa devina asasin al regelui, ajutandu-l sa pastreze unite cele Sase Ducate in fata amenintarilor externe ale piratilor si interne ale uzurpatorului print Regal, toate acestea cu pretul sacrificarii lucrurilor la care tine cel mai mult.

Reverto si Nemira v-au pregatit bunatati in luna martie.

Comanda volumul "Povesti cu si despre femei ", de Michelle Jackson & Juliet Bressan, si primesti un sapun natural de la Reverto cu unt de cacao si arome felurite: ciocolata neagra, miere si smochine, lime si ghimbir. Un sapun vegetal cu o textura bogata, cremoasa, fabricat cu unt de cacao si cu aroma delicioasa. Desfat al simturilor.

Nu uitati ca miercuri, 6 martie 2013, in La Scena, va asteptam cu Alice Nastase Baciuta si Lavinia Barlogeanu sa povestim, cu si despre femei.


"Fiecare noua ceasca de ceai are propria individualitate, e rezultatul unei armonii irepetabile intre apa si foc, intruchipeaza o traditie unica, are o poveste de spus, care e numai si numai a ei si e menita sa contina frumusetea pura". (Cartea ceaiului, de Okakura Kakuzo )

Tea forte si Nemira va invita sa celebram venirea primaverii cu o ceasca de ceai aromat. Toti cei ce comanda de minim 50 lei de pe Nemira.ro, in perioada 5 - 31 martie 2013, sunt automat inscrisi in cursa pentru castigarea unui set de ceai, in valoare de 250 lei, oferit de Tea forte. Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig.

Setul-cadou include:

O cutie Ribbon Box cu 20 de sortimente de ceai din colectia Sampler
Doua cesti din portelan Cafe Cups
Doua tavi albe din ceramicaTotul, intr-o eleganta cutie ce se deschide precum o carte. Cei de la Tea forte ne recomanda sa o folosim drept cutie pentru amintiri.

0 comentarii: