joi, 21 martie 2013

40% reducere pentru carti SF si Fantasy


De mai bine de douazeci de ani, Nautilus propune cititorilor sai toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, rasplatite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Daca imaginatia are totusi granite, fiti siguri ca fiecare volum le va impinge si mai departe.

Saptamana aceasta, Nemira va ofera 40% reducere pentru titlurile colectiei Nautilus.Dragonul maiestatii sale este primul volum din seria Temeraire.

Premiul Compton Crook, finalist al Premiului Hugo

Viata capitanului Will Laurence din Marina Regala britanica este rasturnata din clipa in care captureaza o fregata franceza, avand la bord un ou de dragon destinat imparatului Napoleon.

Transformat peste noapte in aviator, Laurence devine capitanul puiului de dragon pe nume Temeraire, de care il va lega o profunda prietenie. Laurence si Temeraire isi vor primi botezul de foc in inima bataliilor napoleoniene.


"Nimeni nu scrie un fantasy mai dur decat Joe Abercrombie, iar a doua carte a trilogiei Prima lege o confirma. Personajele sale sunt insetate de glorie, iar cititorul simte ca si el ia parte la actiune. Indraznet si captivant, acest al doilea roman demonstreaza ca Abercrombie se indreapta spre un statut de superstar.“
Jeff VanderMeer


"Fara indurare este urmarea excelenta a volumului Taisul sabiei, opera unui autor care scrie o literatura fantasy incitanta, pentru cititorii dornici si sa se delecteze, si sa fie provocati.“
SFF WorldTehnologia avansata a Heechee-ilor i-a dat lui Robinette Broadhead posibilitatea de a-si prelungi viata dupa moarte, traind sub forma unei personalitati transferate intr-o masina. Isi petrecea timpul zburand pe cabluri, de la o petrecere la alta, impreuna cu multi alti oameni-masini.

Dintr-odata, insa, existenta lui decadenta a fost intrerupta de dezastru - o puternica civilizatie extraterestra, hotarata sa distruga toate formele inteligente de viata, a reaparut dupa eoni de tacere, punand in pericol vietile tuturor, Heechee si oameni deopotriva.

Nici chiar Robin, virtualmente nemuritor si cu acces nelimitat la toate datele acumulate de-a lungul mileniilor, n-a putut descoperi cine sau ce erau acesti extraterestri - ori cum puteau fi opriti. Totusi, el parea sa fie singurul capabil sa faca fata dusmanului - intalnire care avea sa determine viitorul intregului univers.


"Plasata intr-o stranie lume paralela, cu o imagistica vizuala hipnotica si personaje de neuitat, seria Turnul Intunecat este creatia cea mai vizionara a lui King, un amestec magic de science fiction, fantasy si horror, care ii incununeaza intreaga opera.“
Barnes & Noble

"Daca va va vraji saga Turnului Intunecat, fie si numai un pic, socotesc ca-mi voi fi facut treaba - care a inceput in 1970 si s-a incheiat in buna parte in 2003. De fapt, cand te afli in cautarea Turnului Intunecat, timpul nu mai are nici o masura.“
Stephen KingAntologie de povestiri SF
coordonata de Antuza Genescu

"S-au primit saptesprezece texte pentru antologia din acest an a Societatii Romane de Science-Fiction si Fantasy, antologie care graviteaza in jurul Timpului. A crescut, automat, numarul povestirilor selectate, dar si valoarea lor. Sunt mai 'grele' de virtuti.

Asadar, va spun cu mana pe inima ca in antologia aceasta sunt cateva povestiri pe care le-am citit cu multa incantare, dar si roasa de invidie... Ce n-as fi dat sa le scriu eu!"Colectie de povestiri

Elegie pentru un tanar elan, de Hannu Rajaniemi

"Dupa ce dadura coltul strazii, vazura catedrala.
Capatase proportii colosale, facand ca toate cladirile din jurul ei sa para pitice. Era un musuroi de furnici facut din caramizi grena si din intrari hexagonale. Zumzaia si fremata de viata. Pisici cu gheare de safir stateau agatate de ziduri ca niste garguie acrobatice. Stoluri dese de porumbei falfaiau din aripi in jurul turnurilor. Cete de sobolani cu coada azurie intrau si ieseau in fuga prin usile masive deschise, ca niste armate aflate in misiune. Si peste tot misunau insecte, inundand vazduhul cu un bazait asurzitor si deplasandu-se in nori negri compacti ca respiratia neagra a unui urias.“


Targul de carte SF & Fantasy Final Frontier se pregateste sa isi deschida portile incepand de sambata, 23 martie. Timp de doua zile, organizatorii de la bookblog.ro ii vor asteapta pe cititorii si pasionatii de SF & F cu o serie de evenimente de exceptie, precum si lansari de carte, intalniri cu scriitori, invitati din tara si strainatate.

Editura Nemira a pregatit pentru acest Targ nu numai cateva noutati editoriale mult-asteptate de catre public, dar si o oferta de 40% reducere pentru titlurile reunite sub celebrele brand-uri Nautilus SF si Anticipatia, alaturi de multe alte suprize.

0 comentarii: