marți, 4 decembrie 2012

Amanunt

Sal'tare!

Ce mai faceti? Stiu c-a sosit iarna, chiar daca afara inca nu ninge, si am zis sa avem si noi ceva caracteristic; chiar daca n-am schimbat tema asa ca am adus "fulgisori". Sper sa va placa (mie imi sunt simpatici si m-am chinuit ceva sa-i pun) si sa-mi ziceti daca e bine, sa nu vi se blocheze pagina. In rest imi puteti spune ce mai cititi sau ce v-ati mai luat in materie de carti. Eu incerc sa vin cu recenzii, cat de multe, dese si diversificate, adica nu doar un gen si astept de la voi pareri, idei, sugestii. Adica nu vreau sa vorbesc singur. (sau pot face si asta) Am observat ca activitatea e inghetata sau aproape moarta pe blog si inca ma intreb daca doar concursurile pot lega mai bine un blogger si niste cititori si nu doar pasiunea comuna, aici, cititul.

7 comentarii:

Simona spunea...

Foarte frumosi fulgisorii :D Au anuntat zapada in curand prin multe orase. Sa vedem cand ne surprinde si pe noi ~~
Eu momentan citesc Fantomele ne stiu toate secretele - Megan Crewe insa nu prea sunt multumita de carte :( Am primit Disparuti de Michael Grant de curand si sunt curioasa cum e :D

TheoRyaMarya spunea...

Se opresc din cand in cand, dar nu afecteaza pagina si nici nu se opresc mai mult de o secunda :) Sunt foarte frumosi desi ar fi fost dragut si sa schimbi pe aici pagina :)
Eu abia am treminat Fantomele ne stiu toate secretele pe care o citeste Simona si recitesc jurnalele vampirilor ca particip la Battle of crushes si trebuie sa fiu informata :) De primit...tre' sa primesc curand Divergent (probabil singura persoana care n-a citit-o inca sunt eu :)) ) si o alta carte la care n-am citit volumul 1, deci tre' sa mai astept pana ma apuc de ea.

Crina @Reading Addict spunea...

Simona Husaru - am citit si eu "Fantomele ne stiu.." si a fost simpatica. Cat despre Disparuti e pe lista mea:)

TheoRyaMarya - nici eu n-am citit Divergent, desi o am de asta vara in biblioteca:)). Dar n-am timp.

sakura spunea...

Eeei. foarte frumos ninge aici la tine. Si la Timisoara a nins dar numai asa de pofta, nici o ora :))
Eu am terminat de citit cartea primita cadou la concursul tau. "poveste fara sfarsit". imi doream demult sa o citesc si vreau sa zic ca mi-a intrecut toate asteptarile
Multumesc.

Crina @Reading Addict spunea...

Ma bucur ca ti-a placut cartea:) si n-ai de ce sa-mi multumesti.

Simona spunea...

@TheRyaMAria: Nici eu nu am citit Divergent :)) O sa facem un club in felul asta.

Am terminat Fantomele... insa nu m-a impresionat. Avusesem mari asteptari de la ea insa a fost total opusul asteptarilor mele :)) Se mai intampla.

Unknown spunea...

mie imi place blogul tau.nu comentez prea des pentru ca nici in realitate nu-s prea vorbareata.sper ca o sa mai pui carti de dat la schimb.sunt curioasa ce mai ai.